Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Whatsstats Şerzad Ömer Mamsani

Adnan Oktar'ın erkek kediciği papi dansı yaptı!
Sohbetleri ve ilginç yayınlarıyla adından söz ettiren Adnan Oktar'ın kanalında bu defa ilginç dans şovu izleyenleri şaşkına çevirdi. A9 ekranlarında canlı olarak yayınlanan programında Adnan Oktar yine ilginç bir olaya iza attı. Meşhur kedicikleriyle sıkça dans eden Oktar bu sefer tarzını değiştirdi ve erkek kediciğini oynattı. O anlarda kanalı açan herkes gördüğü manzara karşısında şoke oldu.

Erkek kedicik papi dansı yaptı.



POPPING (PAPİ DANSI) NEDİR?


Popping, 1970'li yıllarda Kaliforniya'da ortaya çıkan Funk dansının bir türüdür. Dansçının kaslarını ani bir şekilde kasıp gevşetmesiyle vücudunda oluşturduğu sarsıntılarla ritme uygun şekilde yapılan bir sokak dansı türüdür. Bu tekniğinin içinde kullanılan bir grup illüzyonist dans şekilleri ve teknikleri için çatı terimi olarak kullanılır. Dansçı normal olmayan vücut hareketleri oluşturarak ilginç dans figürleri sergiler.

Funk Dans türü olan Locking (Campbellocking) 1970'li yıllarda görülmeye başlamıştır. Bu dansı ilkkez The Electric Boogaloos grubunun uyguladığı bilinmektedir. Günümüzde popping dans türününde başarılı sayılan isimler arasında Les Twins, Salah, David Elsewhere, Nam Hyun Joon gibi dansçılar bulunmaktadır.

PAPİ DANSI YAPAN İKİ ARKADAŞ YETENEKSİZSİNİZ BİRİNCİSİ OLDU!


Bilal Avcı ve Uğur Karameşe adlı iki arkadaş Papi dansı yaparak Yetenek Sizsiniz Türkiye'de birinci oldu ve para ödülünün sahibi oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.