Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Kurtlar Vadisi Riemann Hipotezi

Ajda Pekkan'ın şarkısını radyosunda çalan gazeteci 'Telif hakkından' hapse atıldı!


Adana'da yerel radyosu ve televizyonu olan Şahin Özer, gece saat 02:30'da radyodan Ajda Pekkan'ın "Yakar Geçerim" şarkısını çaldı. Ancak şarkının telif hakkı alınmamıştı. 

Bunun üzerine Pekkan'ın da üye olduğu MESAM (Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği) suç duyurusunda bulundu. Dava sonunda mahkeme Şahin Özer'i suçlu bularak 1 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

SANKİ ADAM ÖLDÜRDÜM

25 yıllık gazetecilik hayatında ilk defa hapse girdiğini söyleyen Özer, sadece 1 parça için bu kadar ceza almasının insafsızlık olduğunu kaydetti. Cezaevine girmesinin ailesinin ve yanında çalışanların büyük sıkıntıya girmesine yol açacağını söyleyen Özer, mahkemede karşı tarafı anlaşmaya çağırmasına rağmen gelmediklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ulan var ya... 9 yıl önce

Gelmişsin 90 yaşına hala "şarkımı izinsiz çaldılar" diye adamı hapse attırıyorsun. bu ne ya gel ben vereyim paranı

Avatar
ARIZA 9 yıl önce

Bu sanatçı tribi fazla olmaya başladı.. jetine binip geziyor hala ekmek parası diye zıpçıktılık yapıyor.. yok emekmiş memekmiş, alın teriymiş....sanatçı mısın amele misin kardeşim bir karar ver.. alt tarafı bir şarkı yapıyonuz diye bu neyin artisliği