Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Whatsstats Şerzad Ömer Mamsani

İlaçlamanın Yükselen Firması Metkim Böcek İlaçlama Firması İle İlgili Bilgiler

Metkim ilaçlama yaklaşık on iki yıldan beri aralıksız İstanbul geneline hizmet vermektedir. Firmamızı araçtırdığınızda bu zamana kadar hiç bir şekilde şikayet.com adlı sitede hiç bir şekilde şikayet bulunmamaktadır ve on iki yıldan beri isimiz hiç değişmemektedir. Firmamızda yeterli sayıdan fazla ziraat mühendisi ve mesül müdürü olmaktadır. Personellerimizin hepsi bazı dönemlerde Sağlık Bakanlığı tarafından eğitime girmektedir ve biosidal uygulayıcı belgeleri bulunmaktadır. Biosidal uygulayı belge olmadan Türkiye'de ilaçlama yapılmamakadır. Sağlık Bakanlığından onaylı ve Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlı firmayız. İstanbul'un bütün ilçelerine kesitisiz hizmet vermekteyiz ve mutlaka aynı gün içerisinde hizmet verilmektedir. İlaçlamalara bir mesül müdürü ve biosidal uygulayıcı personel gitmektedir. Kullandıklarımız ürünler tamamen biosidal ve Sağlık Bakanlığının onayladığı ve önerdiği şekilde kullanmaktayız.

İstanbul'un tüm İski şubelerini ve aynı zamanda tüm Vergi Dairelerine hizmet vermekteyiz. Dönem dönem Türk Silahlı Kuvvetlerine de hizmet vermekteyiz. Firmamız tarafından her şeyden önce gelen ilk müşteri memnuniyeti olmaktadır. Mutlaka her ilaçlamadan sonra kesinlikle doksan gün garanti verilmektedir ve kullandığımız ürünlerin de haşerelere etki süresi doksan gün olmaktadır. Firmamızda çalışan personellerimizin hepsi üst seviyede bilgiye sahip olmaktadırlar ve haşere familyasının hepsini bilmektedir. İlaçama yaptıracağınız personel mutlaka haşere türlerini bilmesi gerekir Neredeyse her haşerenin farklı ilaçları veya farklı ilaçlama yöntemi olmaktadır. Bu nedenle de ilaçlamaya gelen personel bilgili olması gerekmektedir. İlaçlarımızın hiç birinde kesinlikle tarım ilacı, ziraii ilaç veya ağır kimyasallar bulunmamaktadır. Kullandığımız ürünlerin hepsi tamamen biosidal olmaktadır ve sağlık bakanlığının onayladığı ilaçaların dışında farklı ilaçlar kullanılmamaktadır. Sağlık Bakanlığına kayıtlı ve ruhsatlı olduğumuzdan bütün araçlarımız Sağlık Bakanlığına kayıtlı olmaktadır ve yollarda bile denetlemelere girmektedirler. Neredeyse iki ayda bir mutlaka hem ofislerimiz hem araç içlerimiz ve depolarımız denetlenip ilaçlara bakılmaktadır. Kimyasal ilaçları daha çok merdiven altı ilaçlama firmaları kullanaktadırlar.


Bunun sebebi ise biosidal ilaçların maliyetleri daha yüksek olduğundan tarım ilaçları daha ucuz olduğundan o tür ilaçları kullanmaktadırlar. Fakat ziraai ilaçlara denk geldiğinizde ilaca maruz kaldığınızda kesinlikle hızlıca ortamdan uzaklaşmanız gerekir ve ortamda fazla solunum yapmamanız gerekir. İlaç ağır kimyasal kokmaktadır ve ortamda kalıcılığı fazla olmaktadır. Uzun süre evinizi veya iş yerinizi havalandırmanız gerekmektedir. Firmamız tarafından uygulamadan sonra sizlere doksan gün garanti belgesi ve faliyet raporu tahsilat maksuzu isterseniz eğer de fatura kesimektedir. Firmamızdan yedi yirmi dört hizmet alabilmektesiniz ve siz hizmet almak istediğinizde yaklaşık maksimum iki saat içerisinde hizmet alabilmektesiniz ve İstanbul trafiği malum günden güne artmakta ve günün her saati olmaktadır. Çok kısa sürelik bir mesafeye bile bir saatte iki saatte gidilebilmektedir. Bu nedenle müşterilerimizi madur etmemek için ve randevulere zamanında gidebilmek için hızlı ilaçlama aleti aldık. Hızlı ilaçlamadan kastımız motorbisikletle ilaçlama gelen personellerimiz mevcuttur. Sizlere daha fazla hizmet verebilmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız.

On iki yıldan beri müşterilerimizle hiç bir problem yaşamadan hizmet vermekteyiz.Böcek ilaçlama Metkim olarak müşteri mennuniyetimizi her zaman en üst seviyede tutmayı hedefledik.Bu sebeple müşterilerimiz her zaman haklıdır politikası ile hareket ederek hizmet vermeye çalıştık.Tabiki herkes gibi bizimde firma olarak kusurlarımız olmuştur fakat bu kusurları müşterilerimizden gelen geri bildrimler ile kapatmaya düzeltmeye çalıştık.Böcek ilaçlama sektöründe her zaman en iyi firma olmayı hedefledik ve bunun için elimizden gelen maksimum seviyede çalışmaktayız.Resmi sitemiz olan http://www.metkimbocekilaclama.net/ bilgi alabilir bize ulaşabilirsiniz.  


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.