Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Şırnak milletvekilleri İETT flaş haber

Adım İstanbul Emlak Konut Güvencesi ile Karşınızda

Adım İstanbul Emlak Konut Güvencesi ile Karşınızda

Emlak konut hasılatının bir parçası ile yapılan bu proje Başakşehir konut projeleri içerisindeki en kaliteli yapımlardan biridir. Öncelikle bu projenin her yere çok yakın olması önemli bir konudur. Bir kere Evvel İstanbul’un tam yanında ona komşu olarak yapılıyor. Bunun yanında 3. Köprüye ve 3. Havalimanına aynı zamanda Kanal İstanbul’a kadar pek çok yere çok yakın durumdadır. Ulaşım konusunda hiçbir sorun yaşamayan Adım İstanbul aynı zamanda sosyal alanlar konusunda da oldukça başarılı bir plana sahiptir.
Burada 60 bin metrekare arazi üzerinde yer alan Adım İstanbul projesi büyüklüğü kadar hem alt yapısı hem de ulaşımı ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda burada bir meydan olacak ve Başakşehir metro İstasyonu’na girişler de yine bu meydan üzerinden olacaktır. Burada 22 ayrı tipte konut karşınıza çıkıyor.

Adım İstanbul Fiyat Seçenekleri Çok Uygundur

İlk olarak burada pek çok farklı konut tipi var ve bu konut tiplerinin sizlere sunduğu fiyatlar da farklı olabiliyor. Burada en düşük olan fiyat 645 bin TL iken en yüksek fiyat 1 milyon 641 bin TL oluyor.
Adım İstanbul için aynı zamanda Emlak Konut GYO güzel bir ödeme planı sunuyor. Eğer ki 20 yıl vade istiyorsanız o zaman %5 peşinat yatırıyor ve 0,79 faiz oranından yararlanıyorsunuz. Eğer ki 10 yıl vade istiyorsanız o zaman 0,45 oranında faiz işlerken, 5 yıl için hiçbir faiz karşınıza çıkmıyor.

Adım İstanbul Özellikleri

Öncelikle Başakşehir konut projeleri her zaman sizlere mükemmel fırsatlar sunuyor. Bu aşamada her zaman bu proje içerisinde de ayrıcalıkları alabiliyorsunuz. Aralık 2017 tarihinde teslim edilecek olan bu yapı içerisinde 120 adet ticari ünite karşınıza çıkıyor. 6 blok var ve bu blokların içerisinde de 615 adet konut bulunuyor. Adım İstanbul projesi karşınıza 16 bin 423 metrekarelik bir alan üzerinde sizlere sunuluyor. Gerek sosyal alanları gerek ise binaların denetimleri konusunda her zaman bu projeye sonuna kadar güvenebiliyor, her zaman başarılı bir alım satım yapabiliyorsunuz.



 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.