Öne Çıkanlar PKK terör En iyi bulut santral Whatsstats Şerzad Ömer Mamsani

Peşinatsız Ev

Peşinatsız Ev

 
Dünya nüfusunda meydana gelen artış insanlara en temel ihtiyaçlarından olan barınma ihtiyacı üzerine yoğunlaşmalarına neden olmakta. Özellikle büyük şehirlerde meydana gelen şiddetli nüfus artışı insanların ev alma olanaklarının her geçen gün zayıflamasına neden olmakta. Ülkemizdeki her insanın hayali başını sokabilecek şirin ve mutlu bir ev olması bazı durumlarda imkansız hal alabilmekte. Ev fiyatlarında meydana gelen artış ve bankaların yeterli miktarda kredi olanağı sağlamamsın peşinatsız ev arayışlarının meydana gelmesine neden olmakta. Birçok yapı inşaatı, yapım sırasında kişilerden bir miktar peşinat alarak geri kalanını kredi ya da taksit olanakları ile ev sahibi olmalarına fırsat tanırken peşinatsız ev veren kuruluş yok denilecek kadar az bir hal almıştır. Ülkemizdeki bu durumun farkına varan birevim.com, insanları herhangi bir şekilde sınıflandırmadan istedikleri bölgeden ev sahibi olma fırsatı tanımaktadır. Alınacak evin bütçesinde de bir sınır tanımayan birevim.com, sağladığı imkanlar ile herkesin peşinatsız ev sahibi olmasına olanak sağlamakta. Bunun için yapılması gerekenlerden bahsedecek olursak;
 

Peşinatsız Ev Almanın Yolu

 
Peşinatsız ev almanın yolunu araştıran kişiler son zamanlarda yukarıda da belirttiğimiz üzere birevim.com ile iletişime geçerler. Yapılacak başvurular sonucunda kişilerin uygunluklarının tespit edilmesi durumunda gerekli anlaşma ve sözleşmeleri kendi üstlenen şirket tamamen ülke içerisinde bir ilke imza atarak vade sayısının kişiye özel olarak ayarlandığı faizsiz bir ev olanağı sağlamakta. Senetler aracılığı ile alınan evin ödemeleri tamamen kişilerin ekonomik durumlarına göre ayarlanmaktadır. Peşinatsız ev almanın en kolay yolu ise belirli bir bölge ya da şehir sınırlandırılması olmadan tamamen özgür kararlar alınarak yapılıyor olmasından kaynaklanmaktadır. Tamamen orta düzey gelirli kişileri düşünerek oluşturulan proje henüz duyulmadan birçok kişiyi ev sahibi yapmıştır. Önyargı, her alanda olduğu gibi birevim.com’un sağladığı hizmet şu an için herhangi bir eşe benzere sahip olmadığını göstermekte. Hizmetten faydalanmak isteyen kişilerin öncelikle belirttiğimiz adres üzerinde yer alan web adresini ziyaret ederek bir iletişim formu doldurmaları gerektiğini belirtmek istiyoruz. Gelen talepler doğrultusunda olumlu ya da olumsu yanıt en kısa sürede kişilere ulaştırıldığını da eklemek istiyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.