Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI türk olmak

Arda Turan'ın kardeşi artist oluyor! Okan Turan kimdir?

Barcelona'nın ve milli takımın yıldızı Arda Turan'ın kardeşi dizi oyuncusu oluyor! Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan hangi dizide oynayacak? Peki Okan Turan kimdir? Daha önce tiyatro faaliyetlerinde bulunmuş muydu? Okan Turan'ın dizideki rolü ne olacak? İşte cevabı...

İLK KEZ ÖNCEKİ GÜN EKRANDAYDI
Biri sahada, diğeri ekranda döktürüyor! Barcelona'ya transfer olarak tüm Türkiye'nin göğsünü kabartan Arda Turan'ın kardeşi Okan, atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a dahil oldu. Turan, Salı günü ilk kez dizide Reha rolüyle boy gösterdi.

ARDA SETİ ZİYARET ETTİ

Bu arada Arda Turan'ın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setini ziyaret ettiği ortaya çıktı. Turan, diziye olan sevgisini Instagram'a 'Tespihleri çıkarma vakti geldi' yazarak göstermişti
.

OKAN TURAN KİMDİR?

Milli Futbolcu Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan 30 Ocak 1987 yılında İstanbul Bayrampaşa'da dünyaya geldi. İhlas Koleji'ni son sınıfta terk edip Akşam Lisesinden mezun olmuştur. İstanbul’un Bayrampaşa semtinde ikamet etmektedir. Abisi Arda Turan’ın sermayesiyle geçinmektedir dersek yeridir. DiziOyunculari.Biz Küçüklüğünden beri oyunculuğa merak salmış olan Okan bunu okulda oynadığı tiyatrolarla göstermiştir ve nihayet ilk oyunculuk projesi olacak olan Bende oynayarak kendini gösterecektir. Okan’a dizi oyunculuğu hayatına hoş geldin diyoruz ve başarılarının devamını temenni ediyoruz.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.