Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Lazer epilasyon

Türkiye de 2000'li yıllarla birlikte büyük bir ölçüde rağbet görerek giren ve tercih sebebi haline gelen lazer epilasyonlar günümüzde hala aktif olarak kullanılmaktadır. lazer epilasyon fiyatları Neredeyse her kesimden insanın sıklıkla tercih ettiği ve bir çok kişi tarafından kullanılan lazer epilasyon farklı farklı yöntemler ile karşımıza çıkmaktadır.


Lazer epilasyonu – Lazer epilasyon fiyatları Merkezleri ve Cihazları

Eskiden insanların vücutlarına büyük oranda zarar vererek kullandıkları ağda, jilet, tıraş makinesi ve hamam otu denilen bitkiler vücutları iyi yapım derken gereğinden fazla yıpratmakta ve zararlar vermektedir. Bu zararların oranını düşünen bir takım mühendisler sağlık ekipleri ile bir araya gelerek bu sıkıntıya çözüm üretmek amacıyla bir takım çözümler aramışlar ve bu sıkıntı sonunda lazer epilasyon cihazları nı bulmuşlardır. İlk insanlardan bu yana vücutta istenmeyen tüylenmeler sorun teşkil etmeye başlamıştır. Bu kıllardan kurtulmak için eski çağlardan bu yana sürekli teknikler geliştirilmiş, çeşitli tüy dökücü kimyasallar, çeşitli cihazlar, aletler kullanılmıştır. İşte çeşitli yöntemler kullanarak vücuttaki tüylerden kurtulma işlemine epilasyon adı verilir. Jilet yardımı ile epilasyon; adından da anlaşılacağı gibi bir jilet yardımı ile deri üzerinde görünen kılları almaktır. Genelde erkekler sakal ve bıyık bölgesinde kullanır. Genital bölge, koltukaltı bölgesi ve bacak bölgesinde de kullanılabilir. Kullanımı pratiktir fakat kıllar belli süreden sonra gür ve daha kuvvetli çıkar. Bulunan lazer epilasyon cihazları hiçbir şekilde vücuda zarar vermemesi için Amerika menşeli bir firma tarafından bir vakıf kurularak bu vakıfın ismi FDA bu cihazları araştırıp uygun olup olmadığını sizlere sunmaktadır. Şehrinizde faaliyet gösteren lazer epilasyon firmaları için Daha detaylı bilgi için Lazerepilasyonu.Net

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.