Öne Çıkanlar PKK terör En iyi bulut santral Whatsstats Şerzad Ömer Mamsani

Meme küçültme estetiği

Göğüslerinizin haddinden, olması gereken daha fazla büyük olduğunu düşünüp aynada bunu gördükçe kendi kendinizin canını mı sıkıyorsunuz? İstediğiniz hiçbir kıyafetin içine giremiyor ve giremedikçe sinirden deliye mi dönüyorsunuz? Kendinizi iyi hissetmiyor, çoğu zaman göğüslerinizi taşıyamıyor, göğüslerinizin vücuduna ağır geldiğine mi inanıyorsunuz? Çoğu günler sizi baştan aşağıya kadar saran bir sırt ve boyun ağrısıyla uyanıyor, bazı geceler bu ağrıdan ötürü uyuyamıyor, işkence mi çekiyorsunuz? Nefes almakta zorluk çekiyor, birkaç merdiven çıktığınızda hemencecik yoruluyor, birçok işinizi tam anlamıyla halledemiyor, gündelik işlerinizde birçok sıkıntı yaşıyor, hareketlerinizi kısıtlamak zorunda mı kalıyorsunuz? Bu durumdan şikâyetçi olup da sesinizi çıkartamıyor, ne yapmanız gerektiğini bilmiyor musunuz? Biz söyleyelim.

Eğer siz de yukarıda bahsi edilen şikâyetçilerden muzdaripseniz siz de haddinden fazla büyük göğüslere sahipseniz ve sizin de sürekli boynunuz ve sırtınız ağrıyor, nefes alış verişleriniz kesik ve düzensiz oluyor, yaptığınız en basit iş, çıktığınız iki merdiven, yürüdüğünüz kısa yol bile sizi yoruyorsa fiziksel anlamda bir ağrı çekerken aynı zamanda estetik anlamda da zorlanıyor, kendinizden kaçıyor, kendi görüntünüzü beğenmiyor, istediğinizi giyemiyorsanız ve tüm bu durumlar artık sizi canınızdan bezdirmişse bunun kolay bir çözümü var: meme küçültme estetiği!
Bayanlarda son zamanlarda artan bu şikâyetlerin, bu büyük göğüs sorunlarının birçoğu bu yöntemle çözülüyor.

Üstelik meme küçültme estetiği estetik alanının en başarılı operasyonlarından... Bu türde yapılan birçok operasyon güzel bir sonuca erişmiş vaziyette. Ameliyat aşamalarından korkuyorsanız da bunu bir kenara atın! Çünkü inanın ameliyat esnasında ne canınız yanacak ne de bu ameliyatı seçtiğiniz için pişmanlık duyacaksınız... Hastanede doktorunuzun verdiği gerekli tahlilleri hallettikten sonra iki üç saatlik bir ameliyata girecek ve çıktığınızda hayalinizdeki göğüslere kavuşmuş olacaksınız... Artık geriye ne çekmek zorunda olduğunuz ağrılar kalacak ne de onca zorluk… Ne aynada gördüğünüzden kaçacaksınız artık ne de psikolojik açıdan kendinizi kötü hissedecek… Sizce de şaka gibi değil mi? Bütün o sırt, bel ağrılarınızın, nefes zorluklarınızın, psikolojik ve estetik sorunlarınızın belki de çözümü meme küçültme estetiği iledir!
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.