Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral rus uçağı Şırnak milletvekilleri İETT

Mono Sağlık Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları

Mono Sağlık Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Anne ve çocuk sağlığında bir numara olmayı kendine vizyon seçen Mono Sağlık Hastanesi başarılı ve tıbbi tüm gelişimleri yakından takip ederek uygulamaya alan çocuk doktoru kadrosuyla çocuk sağlığına da bambaşka bir açıdan bakmaktadır.
Doğumdan sonraki sağlık aşamalarını evrelere ayıran Mono Sağlık bebeğin ilk ayı, sarılık tedavisi, göbek bakımı ve banyo, çocuk aşıları, anne sütü ve mama kullanımı, inek sütü alerjisi ve besin alerjileri, bıngıldak ve D vitamini ilişkileri üzerine çocuk sağlığını iyileştirmek üzere kendini geliştirmektedir.
Bebeğin ilk ayı sonraki dönemlerine göre daha hassas olacağı için daha dikkatli inceleme gerekmektedir. Sarılık, neredeyse doğan her çocukta anneden gelen kanın vücudun ürettiği kan sonucu oluşan bir rahatsızlık olması bakımından takibi oldukça önemlidir.
Göbek bakımı ve banyo, çocukta açık yara durumunda olan göbeğin steril şekilde tutulması bakımı gösterilerek enfekte olmasının önüne geçmek adına pansuman ve banyo bilgisi Mono Sağlık hastanesinde verilmektedir.

Çocuğunuz Mono Sağlıkta Güvenilir Ellerde
Gerek anne karnından gelen gerekse doğumdan itibaren başlayan çocuk hastalıkları tanı konması açısından çok dikkat edilmesi gereken bir konudur. Bu dönemlerde konulan yanlış tanılar neticesinde belki de önüne geçilemeyecek sorunlara neden olunabilmektedir. Bunun içindir ki Mono Sağlık Çocuk Hastalıkları konusunda titizlikle çalışan ve bu hassasiyetin farkındalığını taşıyan bir doktor kadrosuna sahiptir. Ayrıca İzmir çocuk doktoru olarak görev yapan en iyi doktorlar Mono Sağlık hastanesinde bunmaktadır.

En Değerli Varlıklarımız, Çocuklarımız İçin Mono Sağlık
Çocuklar için geliştirilen sağlık hizmetlerini bünyesine katan Mono Sağlık Hastanesi en son medikal teknolojinin kullanıldığı bir hastane olarak çocuklara hastalılarını hissettirmeyecek ortamlarda sağlık hizmetleri sunmaktadır. Çocuklarla birlikte ailelerini ve diğer refakatçileri de düşünen hastane çocuklarımızı tedavi ederken ailelerini de rahat ettirecek birçok imkânı yanında sunmaktadır.
Mono Sağlık Hastanesi Poliklinikleri randevu sisteminde çalıştığı için çağrı merkezinden randevu alınarak muayene yapılmaktadır. Acil vaka olması durumunda çocuk polikliniği ve acil doktorlarının iş birlikteliği sayesinde etkili bir müdahale ile acil servis hizmeti de verilmektedir.
Mono Sağlık Hastanesinin ayrıcalıklarından faydalanabilmek için 0 232 440 90 90 – 0 544 346 63 36 iletişim numaralarını arayabilirsiniz.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.