Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Kurtlar Vadisi Riemann Hipotezi

AK Partili vekil, Kılıçdaroğlu'na böyle tepki gösterdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Oturumunda Genel Kurul kürsüsünden konuşan Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının içeriğine tepki gösteren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Kılıçdaroğlu’nun konuşması esnasında oturduğu sırada arkasını dönerek tepkisini gösterdi.
Gündoğdu, “CHP’ye oy verenleri biliyorum, içlerinde çok değerli insanlar var. Sayın Kılıçdaroğlu’nun bugünkü yaptığı konuşmaya onlarda Meclis olsalardı sırtlarını dönerlerdi. Konuşmasının içeriği bu milletin özü ile bu milletin Meclisinde bulunan temsilcileri ile özdeşleşmeyen bir konuşmaydı. Devlet beyin konuşmasını da takip ettik, devlet adamına yakışır bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı selamladı, Başbakanımızı selamladı, konuşmasının içeriği de kuruluş felsefemize uygun, birlik ve beraberlikten bahseden, o günkü durum ile bugünkü durumun aynı olduğunu ima eden, o gün Mecliste bulananlar nasıl hareket ettiyse, bugün de Mecliste bulunanların aynı şekilde hareket etmesini ima eden konuşmaydı. Sayın Bahçeli’ye de alkışladık” ifadelerini kullandı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.