Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Bahçeli'den CHP'ye sert sözler

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli'nin gündeminde HDP'lilerin tutuklanması ve CHP'nin tutumu vardı. HDP'lilerin tutuklanmasının hukuksuz olduğunu savunan CHP'ye sert sözlerle yüklenen Bahçeli, şunları söyledi:

CHP'NİN HAİNLERE DESTEĞİ, TARİHE KARA LEKE OLARAK GEÇTİ

"HDP milletvekilleri hakkında yapılan hukuki işlemler için başlatılan karalama kampanyalarını Türk milleti ibretle izlemektedir. Cumhuriyeti kurmakla övünen CHP'nin bu kampanyanın başını çekmesi ve bölücü hainlere destek olması siyasi tarihimize kara leke olarak geçmiştir.

BÖLÜCÜ MİHRAKLARIN AVUKATLIĞINA SOYUNMALARI MARUZ GÖRÜLMEYECEK

Demokratik meşruiyet zemininde siyaset yapan partilerin, bu koroya katılması izahı zor bir garabet olmuştur. CHP'nin bölücü mihrakların avukatlıklarına soyunması maruz görülemeyecektir"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir yavuz 7 yıl önce

Benim %96 agir engelli 25 yasinda oglum üç aylik malul ayligini kesen kaymakamlik sebebi kişi başı gelir sistemi dedikleri sistem kardeslerinin işe girmesi nedeni kardesin kardese faydasi varmi bu dunyada sanki engelli aileler tuccar gibi davraniyorlar kilkanaat geciniyo engelli aileler tuccar gibi davraniyorlar