Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi rus uçağı Şırnak milletvekilleri

Cemaat CHP Genel Merkezi'nde
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fethullahçı Terör Örgütü'nün yeni yayın organı'Yarına Bakış'ı partisinin genel merkezinde konuk etti.

CHP SEÇİME HAZIR
Burada gündeme ilişkin soruları yanıtlayan CHP Lideri, parti olarak seçime hazır olduklarını ve seçim yapılması durumunda 1 Kasım'a göre tablonun değişeceğini iddia etti.

"BU SÜREÇTEN MÜCADELE EDEREK ÇIKACAĞIZ"



Kılıçdaroğlu, baskı döneminin yaşandığını iddia ederek, "Bu süreçten mücadele ederek çıkacağız. En karanlık günlerde bu ülke aydınlığa çıkmayı başarmıştır. Yapılacak mücadele hak ve adalet mücadelesidir. Hangi düşünceden olursa olsun, insanlar düşüncelerini özgürce dile getirebilmeliler." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 8 yıl önce

KK önümüzdeki seçime fetö yü aday göster nasılsa kazanamıyon :))

Avatar
Özer topcu 8 yıl önce

Yahu ne vurdum duymaz adamsın sen be birader15 senenin üzerinde seçimlere giriyorsunuz sandım ilerleme yok hala seçim diyorsun sen valizini hazırla haritadan silineceksiniz hey ka mal demedi deme gari

Avatar
Faruk Çekli 8 yıl önce

Sayın kılıçdar oğlu sizin tek partili dönemde bu milletin değerlerine açtığı savaşın tahribatı 90 yıl sürdü Eski Türkiye yi hayal ediyorsan beyhude.Geçti borun pazarı sür eşeğin niğde ye eğer gitmese eşeğin niğde ye bağla eşeğin iğdeye.