Öne Çıkanlar suriye türkiye terör örgütü edip yüksel hapis cezası kamuran yüksel

CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, MYK sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamalarıyla gündemin ana maddesi olan başkanlık sistemine de değinen CHP'li Böke, MHP'yi ve Bahçeli'yi Saray'ın yedek lastiği olarak nitelendirdi.

"SARAY'IN YEDEK LASTİĞİNE SESLENİYORUZ"

CHP'li Böke, şunları söyledi; "İktidara ve Saray'ın yedek lastiğine sesleniyoruz. Türkiye'nin demokrasi sorunu var, rejim sorunu yok. Vatandaşın hukuk ve ekonomik sorunu var. Bırakın başkanlığı, lafı bile Türkiye'yi eritiyor. İşte bu yüzden parlamenter sistem diyoruz. Parlamener sistemi korumak için yeni bedeller ödemek gerekiyorsa ödeyeceğiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samba 7 yıl önce

Chp tam kendini bulacak yakinda herkez kiliseye

Avatar
abdulhamit 7 yıl önce

La ayni bizim sus kopegimiz var buna cok benziyor pkk ve fotoculer sizi hainlik kaniniza islemiss....

Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Sadece yazıklarolsun sizin gittiğiniz yola

Avatar
N.K 7 yıl önce

Senden daha iyilastik ve şamyel olur hıristiyan o...u

Avatar
Adem 7 yıl önce

İstikamet ters yöne,,,,chp bizden değil.

Avatar
Gokan 7 yıl önce

Halktan neden bu kadar çok korkup altiniza seçiyorsunuz anlamadım bahçeli halkı işaret etti kötü bir şey demedi.Ayrica iktidarın egzozu sayın Bahcelinin adını ağzına alırken önce lütfen ağzını yıka egzoz

Avatar
ilkay 7 yıl önce

bu chp dekiler niye hep köpek gibiler bilen varmı.? hiç insan gibi konuşmayıda siyaset yapmayıda bilen yok arkadaş, tek bildikleri köpek gibi saldırmak hakaret etmek ne tesadüftürki bunlara oy verenlerde hep aynı şekilde niye acaba.benim aklıma tek gelen bişey var amaçlarının gerçekte siyaset olmadıgı sadece amerika ne emrederse onların köpekliğini yapmak oldugu bunun başka izahı yok.görünen bu çünki

Avatar
Ercan 7 yıl önce

Türkiyenin Chp diye bir sorunu var Turkiyede eğer siz olmayın huzur da gelir istikrar da gelir defolun bu ülkeden İsrail sözcüleri amerika sòzcüleri.