Öne Çıkanlar PKK terör En iyi bulut santral Whatsstats Şerzad Ömer Mamsani

Etyen Mahçupyan'ın çirkin yazısı ortalığı karıştırdı!
 Başbakan Davutoğlu'nun eski danışmanı Etyen Mahçupyan, Cumhurbaşkanı danışmanları Cemil Ertem ile Yiğit Bulut arasında "uygunsuz ilişki" olduğunu iddia eden çirkin bir yazı yayınladı. Yazı Serbestiyet.com sitesinden bile kaldırıldı.

Bir süre önce Ethem Sancak’ın sahibi olduğu Akşam gazetesinden kovulan Başbakan 
Ahmet Davutoğlu’nun eski başdanışmanı Etyen Mahçupyan, Cumhurbaşkanı danışmanları Cemil Ertem ile Yiğit Bulut arasında “uygunsuz ilişki” olduğunu iddia etti. 

Birçok yazarın sert tepki gösterdiği yazı, bir süre sonra apar topar yayından kaldırıldı.  

Yiğit Bulut ve Cemil Ertem’i ti’ye alan Mahçupyan, Serbestiyet isimli sitede yayınlanan yazısında, “Böyle durumlarda bizim köşedeki eczacımıza giderim. Halim selim bir adamdır. Ağzından kötü söz çıkmaz. Hafıza kaybının zaten yüzümden okunduğunu söyledi. Hemen reçete yazdı” ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti:

“Başdanışman dünyasını iyi tanıyor. Lâf arasında Cemil Ertem adı geçince “o ilişki ne oldu” dedi. “Hangi ilişki” dedim. “O ve öteki arasındaki ilişki” dedi. Elim karıncalanmaya başlamıştı ama belli etmedim. “Bilmem” dedim. “Unutmuş
un” dedi, “Başdanışman dünyasında herkes bilir… O ve öteki arasında uygunsuz ilişki var” dedi. “Yalan” diye bağırdım! Hayretle baktı. “Ne olacak ki” dedi, “O yalansa bu da yalan, o doğruysa bu da doğru…”

“KİM BİLİR YİĞİT BULUT’UN ARKASINDA KİM VAR… HAŞA…”

Mahçupyan imasını daha da sertleştirerek “Koca bir Cemil Ertem… Arkasında koca bir Yiğit Bulut var… Kim bilir onun arkasında kim var” dedi. “Hâşâ” diye bağırmışım! “Yiğit Bulut öyle arkasına birini alacak adam mı?” Şişko bir süre düşünceye daldı” ifadelerini kullandı.



FATİH TEZCAN O İDDİALARI PAYLAŞTI!

Mahçupyan’ın yazısına tepki gösteren isimlerden yazar Fatih Tezcan da Twitter’dan“Mahçupyan’ın yazdığı siteden bile kaldırılan iftirası. Özür dileyerek ve tiksinerek paylaşıyorum.” dedi ve ilgili kısmı paylaştı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.