Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi rus uçağı Şırnak milletvekilleri

Figen Yüksekdağ sırtını PKK'ya dayamaya devam ediyor! Yüksekdağ'dan flaş açıklamalar (Son dakika)
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Van Büyükşehir Belediyesince İpekyolu Caddesi'nde yaptırılan "Dilek Doğan Parkı"nın açılış töreninde konuştu.

Yüksekdağ konuşmaında PYD'nin terör örgütü ilan edilmesini eleştirdi. PKK’nın Suriye uzantısı PYD’nin terör örgütü olmadığını bir kez daha söyledi.

"Bu zamana kadar Türkiye halklarına hiçbir zararı dokunmadığı gibi Türkiye halklarını, Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı ve Çerkez'iyle savunan, koruyan, yani bu iktidarın yapmadığı şeyi yapan PYD'yi terör örgütü ilan eden ve Suriye, Rojava halkına savaş ilan eden bir siyasi iktidarla yüz yüzeyiz. Bugün bizleri bir kere daha Rojava'da savaşla tehdit ediyorlar. Bir kere daha Kobane ve Rojava'yı düşürmekle tehdit ediyorlar. Biz Kobane düştü düşecek diyenlere cevabımızı verdik. Gerekirse yine veririz."

Yüksekdağ konuşması boyunca PKK’nın Suriye kolu PYD’nin terör örgütü olmadığını vurguladı. Yüksekdağ daha önce de sırtını PYD’ye dayadığını açıklamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.