Öne Çıkanlar TRT 1 Silvan Boğaziçi komplohaber dönerci ali usta

Hain Cem Özdemir haddini aştı: Erdoğan olduğu sürece Türkiye AB'ye giremez
Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesine konuşan Özdemir,”Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne üye olması, Erdoğan liderken kesinlikle olmayacak”ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE VE ERDOĞAN HAKKINDA KÜSTAH SÖZLER
Türkiye’nin AB üyeliğine kapıları tamamen kapatmayan Özdemir, ”Ancak, uzun vadede biz Avrupa’da demokratik bir Türkiye’ye ilgi duyuyoruz” dedi. Hristiyan Birlik Partileri CDU/CSU’nun Türkiye ile üyelik görüşmelerine kapıları kapatmasını eleştiren Özdemir, tam üyelik yerine imtiyazlı ortaklığın dillendirilmesinin yanlış olduğunu söyledi.
Başbakan Angela Merkel’in çabaları sonucu AB ile Türkiye arasında sığınmacı krizinin çözümü konusunda varılan geri kabul anlaşmasını da eleştiren Cem Özdemir, kısa vadeli çıkarlar nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaranmaya çalışıldığını öne sürdü. Birlik partilerinin Türkiye’ye yönelik politikalarda pusulayı şaşırdığını belirten Özdemir, Türkiye politikasının stratejiden yoksun olduğunu, sadece taktiksel olarak hareket edildiğini savundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 8 yıl önce

Bu vatan hainleri girmemizi istiyo ya,ab ye girmememiz çok daha hayırlı

Avatar
Asim 8 yıl önce

İsviçre AB ye girmiyor niye? Zengin olduk için İsviçre paralarına el komasınlarda ondan, zaten AB nın sonu gelmiştır.
Türkiye hiç girmesın yeterki Allahın izniyle İslam bankası merkezi Türkiyede olsun, Türkiye 10katı daha güclü daha zengin enevela Allahın izniyle olacak.
Avropayle Türkiyey hiçbişey baglamiyor!

Avatar
Faruk 8 yıl önce

Avrupa birliği catirdiyor,
Artik orda işimiz olmaz iki yuzlulerle
Biz kendi buyuk ortadoğu birliği projesine yoğunlasalim!

Avatar
Ünal 8 yıl önce

Erdogan götünü siksin

Avatar
adnan.ç 8 yıl önce

Lan yavşak ananı karını yolla koy ab ye kodum suzmesi

Avatar
Gecedeğdiren 8 yıl önce

Ulan süzme o ç asıl Erdoğann olduğu sürece siz TÜRKİYE ye giremezsiniz TÜRKİYE ninde AB ye girmeye niyeti yok zaten AB niz size girsin

Avatar
Fahri yılmaz 8 yıl önce

Avrupa'nız başınıza çarpılsın ve içinde boğulursunuz inşAllah vatan hainleri

Avatar
Murat 8 yıl önce

AB ye zaten girmemize gerek yok AB dağılma noktasına gelmiştir.Türkiye'ye muhtaç olacağınız günler çok yakında merak etmeyin siz Tayyip Erdoğan gibi bir DÜNYA LİDERİMİZ var. Gümbür gümbür geliyoruz Avrupa bekle bizi