Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan teknik direktör

İşte vekillik hayalleri suya düşen isimler!

İşte AK Parti, CHP ve MHP tarafından aday gösterilmeyen o isimler...

TATLISES ADAY GÖSTERİLMEDİ

İbrahim Tatlıses avukatı aracılığıyla Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı’ndan milletvekili aday adaylığı için başvuru yapmıştı ancak aday gösterilmedi. 7 Haziran’dan sonra artan terör olaylarına en sahici tepkileri dile getiren sanatçılardan olmasına rağmen aday gösterilmedi.

KORAY ÇALIŞKAN

Koray Çalışkan’ın “Erdoğan beni hapse atacak” diyerek CHP’den aday olmak için çok uğraştı hatta Boğaziçi Üniversitesi’ndeki akademik görevini bıraktı. Ancak  Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek’in devreye girip ortalığı karıştırmasıyla Koray Çalışkan Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan oldu. Koray Çalışkan 1 Kasım için aday gösterilmedi.

İHSAN ÖZKES

Önce “Haram Saray” dedi. Sonra CHP’den ayrılınca “Peygamberimiz de AK Saray’a giderdi” diyerek AK Parti’ye yanaşmaya çalıştı. Ancak Özkes’in kurnaz manevrası işe yaramadı. AK Parti’den aday gösterilmedi.  Önce CHP’yi eleştirdiği tweetler’i birer birer sildi sonra da tweeter hesabını kökten kapatıp kayıplara karıştı.

UĞUR IŞILAK

Dombra ve son olarak kolisyona yazdığı kafiyeli şiirle ön plana çıkan halk ozanı Uğur Işılak’ın ise acısı daha büyük.  7 Haziran seçimlerinde milletvekili seçilen Işılak mecliste uyuması ve ayak ayak üstüne atarak telefonla konuşmasıyla gündeme gelmişti. AK Parti yönetimi Işılak’a acımadı, 1 Kasım için aday gösterilmedi. Boşalan “şarkıcı vekil” koltuğuna Mustafa Ceceli’nin dolduracağı iddia edilmişti ama o söylentiyi bizzat Ceceli’nin kendisi yalanladı.

ABDURRAHİM BOYNUKALIN

En büyük şoku ise İstanbul milletvekili Abdürrahim Boynukalın yaşadı. Hürriyet gazetesi baskınında Erdoğan için “1 Kasım’dan sonra seni başkan yaptıracağız” diye bağırmıştı ama Boynukalın’ı vekil yaptırmadılar. Televizyon ekranlarında Boynukalın’ı savunmak durumunda kalan Davutoğlu böylelikle racon kesen vekile cezayı kesmiş oldu. Boynukalın ise listeler açıklandıktan sonra attığı tweetler’de Başbakan Davutoğlu’ndan özür dilediğini dile getirdi.

MERAL AKŞENER

MHP’li Meral Akşener de aday gösterilmedi. Sebebinin ise parti içi çekişme olduğu düşünülüyor. Bahçeli’nin kendisine rakip olarak gördüğü partililerin ipini çektiği konuşuluyor.

SAVCI SAYAN

Eski CHP'li Savcı Sayan da AK Parti'nin listesinde kendine yer bulamadı. Sayan "halimi, emeğimi engelleyenleri Allah'a havale ediyorum. ALLAH VAR GAM YOK" mesajı atarak AK Parti yönetimine tepkisini dile getirdi.


komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.