Öne Çıkanlar terör Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu

Kılıçdaroğlu yine Türkiye'yi suçladı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında partililere seslendi. Kılıçdaroğlu, Türk askerinin Musul'a gönderilmesi hakkında hükümetin tutumunu eleştirirken, "'Onlardan mı izin alacağız gideriz' diyorlar, e sen Rus uçağını neden düşürdün? Sen de Irak toprağını işgal ediyorsun. Araya bir sürü insan girdi ve Türkiye geri çekildi. Türkiye'nin onuruyla oynama yetkisini size kim verdi?" dedi.

Medyaya baskı uygulandığını iddia eden Kılıçdaroğlu "Hiç kimsenin Türkiye'nin onuru ile oynamaya hakkı yoktur. Aydınların bedel ödediğini çok iyi biliyoruz. O bedelin 78 milyon insan için ödendiğini iyi biliyoruz. 32 gazeteci hapiste. Bir ülkenin başbakanı ve cumhurbaşkanı yurt dışına gittiğinde sizin ülkenizde gazeteciler neden hapiste sorusu ile karşılaşması en büyük ayıptır" ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.