Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI TÜYAP

Meclis'te besmele tartışması
Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı,TBMM Genel Kurulu'nda besmele çekerek konuşma yapınca tartışma çıktı.

"BESMELEYLE BAŞLAMAK İSTİYORUM"


AK Parti'li Çamlı, yeminden sonra ilk kez kürsüye geldiğini belirterek, konuşmasını “Besmeleyi ‘euzu'süyle birlikte okumak istiyorum, hatta ‘neuzu'süyle birlikte okumak istiyorum. Neuzubillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim” diye yapmak istedi.




"SİZ BUNU OY UĞRUNA HATIRLIYORSUNUZ"


CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Çamlı'nın konuşmasını besmele ile yapmasını sonrası çılgına döndü. Söz alan Tanal, şunları söyledi:

“Bismillahirrahmanirrahim'e kurban olasınız. Siz bunu oy uğruna hatırlıyorsunuz. İhalelere girerken bunu siz niye hatırlamıyorsunuz? Mal varlığını kazanırken niye bunu hatırlamıyorsunuz? Siz bunları oy devşirmek için yapıyorsunuz. Siz oy devşirme uğruna tüm inançları istismar ediyorsunuz. Tüm inançları istismar ediyorsunuz oy uğruna.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rahmi 8 yıl önce

Yav kardeşim kuracağına sende oraya çıkınca daha içten besmele çek halk seni tercih etsin neye kıçını yırtıp bağırıyorsun bak çözmüşsün olayı oy içinmiş madem

Avatar
Adnan haklı 8 yıl önce

Besmele ile iktidar olunacagina inanciniz olsa bütün partililerle secimden önce cekerdiniz ama siz terörist munafik bir partisiniz

Avatar
Özer 8 yıl önce

Atatürk'te besmele cekiyordu ey CHP .! Sizde oy uğruna Atatürkçü oluyorsunuz ya ne oldiiiiii dingiller.? ama bu millet artık yemiyor. Ancak bir avuç safı kandırabiyorsunuz bırak AKP de bizi kandırsın. Yaptıkları hizmetler ortada sizde yaptırtmamak icin uğrasın durun bakalım.