Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Whatsstats Kurtlar Vadisi

Microsoft Lumia 550 piyasaya ne zaman çıkacak? Microsoft Lumia 550 teknik özellikleri ve görüntüleri...

Microsoft Lumia 550 modeli yeni nesil telefonunu gün yüzüne çıkartmaya hazırlanıyor. Microsoft Lumia 550'ın görüntleri basına sızarken, teknik özellikleri ve detayları hakkında da sizler için çeşitli bilgiler toplamayı başardık. Microsoft Lumia 550 piyasaya ne zaman çıkacak? Microsoft Lumia 550 teknik özellikleri ve görüntüleri...

Microsoft'un orta seviyeli yeni akıllı telefonu Lumia 550 mavi rengiyle dikkat çekerken, alışık olunan polikarbon bir gövdeden oluşuyor.



Microsoft Lumia 550'nin dikkat çeken özelliklerinden biri sağ köşesinde bulunan kamera. Selfie fotoğraflarına birebir gelecek olan Microsoft Lumia 550'nin ekran boyutu ise 4.7 inç.

720p ekran çözünürlüğüne sahip olan Microsoft'un yeni akıllı telefonu, işlemci olaraksa Qualcomm Snapdragon 210 kullanıyor.

1.1 GHz frekansında ve dört çekirdeğe sahip işlemcinin yanında Microsoft Lumia 550 8 GB'lık depolama alanıyla geliyor.

Ek olarak microSD kart slotu da telefonda yer alan başka bir özellik olarak göze çarpıyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.