Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi rus uçağı Şırnak milletvekilleri

Ali Babacan'dan flaş terör açıklaması: Her an saldırı altındayız

Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, TRT Haber’de flaş açıklamalar yaptı. Babacan muhalefetin tavrının kendisini ve partisini üzdüğünü söyledi. Bahçeli’yi, başbakanın görüşme teklifini kabul etmemekle eleştirirken, Kılıçdaroğlu’nu ise görüşme sonrası yaptığı açıklamaları yüzünden eleştirdi.

 

ŞU AN SALDIRI ALTINDAYIZ

 

Babacan “fiilen şu anda saldırı halinde olan çok sayıda örgüt var” açıklamasını yaptı. IŞİD, PKK ve DHKP-C’nin sürekli saldırı halinde olduklarını ve çok sayıda saldırının meydana gelmeden engellendiğini belirtti. Ancak Babacan “Bu tip olaylarda yüzde yüz başarı mümkün değildir” dedi.

 

TERÖR ÖRGÜTLERİNİ KULLANMIYORUZ

 

Bazı çevrelerin, terörist örgütlerini kullandıklarını söyleyen Babacan, “biz Türkiye olarak bunu yapmıyoruz” açıklamasını yaparak terörün her türlüsüne karşı olduklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.