Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi rus uçağı Şırnak milletvekilleri

Devlet Bahçeli MHP grup toplantısında yaptığı konuşmada AB süreci ile ilgili konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düşüncelerine katıldığını ifade eden Bahçeli "AB'ye mecbur değiliz, Türkiye gerekirse kendi yağında kavrulacak kimseye el açmayacaktır" dedi.

TÜRKİYE GEREKİRSE KENDİ YAĞINDA KAVRULACAK

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeme getirdiği düşünceleri bizim için önemlidir. Millet sözün sahibidir, müracat halinde vereceği hüküm kesin hükümdür. AB süreci uzayacak, müzakereler kızağa alınacaksa, milletin onurunu savunmak her vatanseverin seçeneği olmaldır. Türkiye gerekirse kendi yağında kavrulacak, kimseye el açmayacaktır. Bu güçTürk milletinde vardır.

TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNE AB'DEKİ ELİTLER DEĞİL TÜRK MİLLETİ KARAR VERİR

Türkiye’nin geleceğine AB’deki elitler değil bizzat Türk milleti Ankara’da karar verecektir. Bunu AP Başkanına da hatırlatıyoruz.
Türkiye’nin yarım asırlık Avrupa sürecinden tenkite uğramayıp aşağılanmadığı tek bir gün bile yoktur. Sürekli hakarete uğramamız milli gerçeklerle bağdaşmamaktadır. Biz milli kaderimizi ipotekli bir kazanca değişmeyiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.