Öne Çıkanlar terör Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu

Başbakan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır konuşması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte Diyarbakır'a giden Başbakan Binali Yıldırım, düzenlenen açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

DİYARBAKIR'DA KAHROLSUN PKK SLOGANLARI
Başbakan'ın terör örgütüne karşı sert mesajlar verdiği anlarda, Diyarbakırlılar 'Kahrolsun PKK' sloganlarıyla terör örgütüne lanet okudu.

TÜRKİYE'NİN SORUNU TERÖR ÖRGÜTÜDÜR
Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;
"Biz Türkiye ile ayyıldızlı bayrağımız ile gurur duyuyoruz.Ekmeğimizi böleriz ama Türkiye'yi böldürtmeyiz. Şunu herkes iyi bilsin ve milletimiz emin olsun ki Türkiye'nin gündeminden terörü çıkaracağız. Sizin sorununuz, Türkiye'nin sorunu PKK terör örgütüdür.

PKK PİŞMAN OLACAKTIR
Diyarbakır'ı yakıp yıkanlar bir kez daha yaptıklarından pişman olacak. 14 yılda biz AK Parti iktidarı olarak Diyarbakır'a 350 kilometre bölünmüş yol yaptık. 10 bin 500 kapasiteli Yüksek Öğrenim Yurdu'nu açtık.

BELEDİYE BAŞKANINDAN HESAP SORACAĞIZ
Belediye başkanı (Gültan Kışanak) Diyarbakır'ın dertleri ile uğraşması gerekirken terör örgütüne lojistik destek verdi. Sizin paralarınızı terör örgütüne aktardı. Bunun hesabını soracağız.

"HELALİ HOŞ OLSUN  DİYARBAKIR'A"

TOKİ 13 bin 400 konut yaptı, hak sahiplerine teslim ediyor. Teşekkür ediyoruz TOKİ idaremize. Diyarbakır’a yaptığımız tarım desteği 3.5 milyonu aştı 3.5 katrilyon helali hoş olsun Diyarbakır’a.



Biz sizlerle, Diyarbakır'la gurur duyuyoruz. Sağ olun var olun. Orman, Su İşleri bakın 24 milyon fidan diktik onlar gencecik fidanları indiriyordu. O fidanları indirenlerden hesabını tek tek soracağız. İşte tek millet, tek vatan tek bayrak.

Diyarbakır demek kardeşlik demektir, Diyarbakır Türkiye’nin örneğidir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turan 8 yıl önce

Helal