Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Whatsstats Şerzad Ömer Mamsani

CHP'li Özkan "demir yumruk"tan bahsetti!

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Kılıçdaroğlu ve CHP ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun MİT TIR'ları konusunda, Enis Berberoğlu'nun itiraf etmesi halinde mahkemelik olma ihtimali yönündeki söylentilere işaret eden Tuncay Özkan, "perişan ederiz, gücümüz akıllarına dahi gelmez, demir yumruk iner" gibi ifadeler kullandı.

Özkan şunları söyledi:

Mustafa Kemal Atatürk kızdığı zaman 'Şaşarım o zavallıların aklı perişanlığına' cümlesini söylermiş. Şimdi ben, CHP kurumsal kimliğine ve genel başkanımıza dil uzatanlara sesleniyorum. Şaşarız sizin aklı perişanlığınıza. CHP bu karanlığı söker atar.

"BİZİM SAKİN GÜCÜMÜZ ONLARIN AKILLARINA DAHİ GELMEZ"

CHP Genel Başkanı'na uzanacak her karanlık eli perişan ederiz. Bizim sakin gücümüz onların akıllarına dahi gelmez. Sakin sakin durduğumuzu görenler, bu güç ne yapar diye düşünüyorlar.

"DEMİR YUMRUK KAFALARINA İNER"

Bu sessiz, CHP'nin demir yumruğu kafalarına iner. Cezaevi, polis, asker, baskı ve zulümle bizi korkutamazlar. Biz yedi düvele direndik ve ülkemizin aydınlığını inşa ettik. Biz, yedi düvele karşı direnmesini biliriz.

"ADIMIZI AĞIZLARINA ALIRLARSA PERİŞAN EDERİZ"

Bir daha asla ve asla bundan sonra ağızlarına CHP Genel Başkan'ını alırlarsa, tehdit ederlerse onları perişan ederiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rifat 7 yıl önce

Suçu olan suçunu çekecek ayrıca goca devlete kafamı tutuyon sen kıl kuyruk !

Avatar
gölge 7 yıl önce

Dur daha neler göreceksin neler. Kendinizi bu devletin sahibi, sizin dışınızdakileri de "yancı" görüyorsunuz. Ama şuna inanın ki bu güzel vatanın asıl ve asil sahipleri duruma el koymuştur.

Avatar
Fatih 7 yıl önce

Salaksın sen kendinizi bi bok mu zannediyorsunuz siz, yedi düvele karşı gelmişmiş hasiktir seni yalancı inkarcı doğru yaa CHP hep vardı ve her şeyi o yaptı bizde yedik

Avatar
Abdullah 7 yıl önce

Öyle yooooook eşşek gibi yargılanacak
Sen vatanına kasdetecek ondan sıra dokunmayın bana haaa yok öyle yagma

Avatar
NACİ KALINTAŞ 7 yıl önce

helal olsun adama bak ne yürek var adamda her türlü hakaret tehtid ve cabasi demekki ABD bunlara da güvence verdi.siz ülkeyi karıştırın biz gerisini hal ederiz diyorlar ama şunu bilmiyorlar yada işlerine GELMİYOR. ey ahmak KAFIR topluluğu sizin bir hesabınız varsa ALLAH ında bir hesabı var unutmayın.MAZLUMUN AHI YERDE KALMAZ SIRA SANA VE SIZEDE GELECEK.

Avatar
Ahmet Şahin 7 yıl önce

Hala aynı terane Atatürk un arkasına saklan büyük büyük laflar et unutmayınız ki bu millet artık gerçeklerin farkına vardı yan komşum 87 yaşındaki teyzem şöyle der oğlum Atatürk'ün dönemini az da olsa gördüm ve yaşadım bu CHP'liler Atatürk'ün Yanından bile geçemezler alakaları yoktur bunları Atatürk'le Eğer bunlar Atatürk'ü sevmiş olsalardı vatanlarına milletlerine Hatta ve hatta kendisi şöyle diyor ikinci Atatürk'tür benim için Erdoğan Erdoğan'ı severlerdi yani Allah akıl fikir versin bunlarai

Avatar
İHSAN ŞAHİN 7 yıl önce

SEN KİMSİN TUNCAY? SİZİN İŞİNİZ BU:BOŞ BOŞ KONUŞMAK, İHANET, ÜLKEYİ SATMAK

Avatar
Melek 7 yıl önce

Daha ne yapacaksınız ki,ülkeyi karıştırmak sizde,ülkeyi batı devletlerine şikâyet etmek sizde,ülkeyi karalayıp kötü göstermek sizde,vatan hainlerini korumak sizde,pkklılara yardım edenleri suçlu saymamak sizde,yalancılık sahte cümleleri kullanma kabiliyeti sizde,bunca yaptıklarınıza rağmen aman ha iyi ki sakin duruyorsunuz! Ülkemize demir yumruk mahiyetinde yıkıcı tahribatı yaşatmadık,kılıçdaroğlunu yaptığı suçlardan dolayı tutuklarsanız ülke falan dinlemeyiz, millet dinlemeyiz,bayrağımıza yapılacak saygısızlığı görmeyiz mi demek istiyorsunuz.Kimsiniz siz chpliler,Türkiye'de gizlenen hangi ülkenin vatndaşısınız ki Türkiye'ye düşmanlık besliyorsunuz.