Öne Çıkanlar terör Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye vize mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Sekreteri ile düzenlenen basın toplantısında Türkiye ile Avrupa Birliği arasında yapılan anlaşmaya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"EĞER BİR KARAR ALINAMAZSA.."

Dışişleri yetkililerinin konuyla ilgili yeni görüşmeler yapacağını belirten Erdoğan, "30 Haziran itibariyle vize konusunda adım atılacaktı. Arkadaşlarımız görüşmeleri gerçekleştirecek. Eğer bir karar alınmazsa Parlamentodan Geri kabul konusunda bir karar çıkmaz." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Sedali. 8 yıl önce

Başkanımız ne demişse odur Recep Tayyip Erdoğan sadece bu ülkenin deyil bütün İslam aleminin ve bütün mazlum halkların başkanı olucak evel Allah...

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Yas 54 bu gozlerin gordugu islam alemini fakir fukaranin koruyucusu zalimlerin korkulusu son osmanli padisahi recep tayyip han na ne meziyeler duzek azdir rabbim seni basimizdan ayirmasin

Avatar
ağrılı 8 yıl önce

yürübe reis sen varken avrupaya ihtiyacımızmı var yanındayız

Avatar
Asdd 8 yıl önce

Tamamen göt kılısınuz hepiniz. Reismiş.hırsıza nasıl reis diyorsunuz anlamıyorum.