Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Kurtlar Vadisi Riemann Hipotezi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bingöl'deki Sevgi Evleri Yetiştirme yurdunu ziyaret etti. Davutoğlu'nun bu ziyareti ilginç diyaloglara sahne oldu.

Takım kurarak çocuklarla satranç oynayan Başbakan'ın, oyun esnasında karşısındaki rakibi Erkan'la diyalogları içerideki herkesi kahkahaya boğdu.

"VAY HOCAYA BAK SEN"

Bingöllü genç, Başbakan'ın hamlesinden sonra ''Vay Hocaya bak sen'' dedi. Davutoğlu gülerek ''Hocaya bak sen diyor bakar mısınız. Evlat sen baya iyi oynuyorsun'' dedi. Davutoğlu bir ara genç çocuğa espirili bir dille ''Senin fil ile işin bitti şimdi benim file taktın kafayı'' diye söylendi.

Santranç oynarken bir çocugun fotoğraf çekmesi üzerine Başbakan Davutoğlu ''Sabato ediyor bu'' diyerek içerideki herkesi güldürdü. Oyunu kazanan Erkan oldu ve herkes genç çocuğu alkışladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.