Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Whatsstats Şerzad Ömer Mamsani

Davutoğlu: Meydana çıkmaya korktunuz
Başbakan Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Ne olursa olsun bu Meclis her zaman çalışacak. Kimse bu kapıya kilit vuramayacak, hangi terör saldırısı olursa olsun burada milletin kaderi ebediyen belirlenecek.

Çok zor ve aynı zaman kıymetli bir coğrafyadayız. Bu coğrafyaların kaderinde biz özne olmaya devam edeceğiz.

KILIÇDAROĞLU'NA ELEŞTİRİ

Sayın Kılıçdaroğlu kendisine yakıştıramadığım şekilde hitap ederken 'bunlar' diye hitap etti. Bunlar dediği Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti. Türkiye'yi kimin yöneteceğine millet karar verir, millet kararını 1 Kasım'da verdi.

'EFSANEVİ BİR LİDERDEN BAŞKANLIĞI DEVRALDIM'

Genelbaşkanlarınız 'AK Parti'nin lideri kim?' diye sordu haddi olmamasına rağmen. Ben burada olmama rağmen. Evet meydan burada söylüyorum, AK Parti siyasetinin efsanevi kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ben efsanevi bir liderden başkanlığı devraldım.

'2014'TE MEYDANA ÇIKMAYA KORKTUNUZ'

Cumhurbaşkanımız yüzde 52 oyla seçildi, bunu kimse örtbas edemez. Çatı aday oluşturdunuz 2014'te. Kendiniz meydana çıkmaya korktunuz. Bir işe de yaramadı. Bırakın şimdi gelecek seçimlere hazırlanın çalışın ve kazanın seçimleri siz oturun o koltukta.

'VAATLERİMİZİN YÜZDE 82'SİNİ YERİNE GETİRDİK'

Vaadlerimizin yüzde 82'sini yerine getirdik, asgari ücreti bin 300 liraya çıkardık. Emekliye zam yaptık. 14 yıl içerisinde verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Bütçede en büyük payı eğitime ayırıyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.