Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Erdoğan net konuştu: Kürt devleti oluşumlarına izin yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da, Uluslararası Ombudsmanlık Toplantısı'nda Kuzey Irak yönetiminin referandum adımından geri adım atmasının şart olduğunu yineledi.

Bunun olmazsa olmaz olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'de de terör devleti kurulmasına izin verilmeyeceğini, Kuzey Suriye'de PYD devleti kurma planı için kuru bir rüya benzetmesinde bulundu.

KUZEY IRAK'A HAREKAT: BİR GECE ANSIZIN

Cumhurbaşkanı Fırat Kalkanı Harekatı'nın "bir gece ansızın" başladığını; tüm seçeneklerin masa üzerinde olduğunu belirterek, "Gerektiğinde Irak'ta da bu tür adımları atmaktan geri durmayacağız.'' diye konuştu.

"TSK BOŞUNA SİLOPİ'DE ADIM ATMADI"

Erdoğan, buna yönelik olarak ise "Silopi'de boşuna şu anda Silahlı Kuvvetler boşuna gerekli adımları atmadı. Hava Kuvvetlerimiz şu anda aynı durumda." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.