Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Whatsstats Kurtlar Vadisi

Konya'da CHP'li Hüsnü Bozkurt'a tepki

Araçtan inen Bozkurt'u kahvehaneye girişi esnasında Anıt alanında bekleyen bir grup protesto etti.

VATANDAŞLAR YUHALADI

Bozkurt'a yuh çeken ve "Vatan hainisiniz, Hüsnü alçak" sözleriyle tepki gösteren grubun arasından yumurta ve yabancı cisimler atıldı. Polis, caddede olağanüstü güvenlik önlemi aldı.

Konya'da CHP'li Hüsnü Bozkurt'a tepki

KAHVEHANEDE OLAYI AÇIKLAMAYA ÇALIŞTI

Bozkurt, kahvehanede yaptığı konuşmada, tepkiye neden olan "Denize dökeriz" sözlerine değindi. Kendisini herkesin tanıdığını belirten Bozkurt, şöyle konuştu: "Ben 20 yıl ordunun üniformasını giymiş, Kıbrıs harekatında 7 ay çadırda yatmış, bu memlekete 44 yıldır hekim olarak hizmet eden, iyi kötü bir tıbbi diploması alacak kadar zekası olan, söylediği her lafı da bilen bir adamım. Dediğim budur, dedim ki bu millet, aziz Türk milleti bu anayasadaki, bu tuzağı bilsin, yüzde 1'i bile evet demez ama olur ya bilmediğinden, bilinmediğinden evet çıkarsa, kimse heveslenmesin. Kim, bu tuzağı kuranlar, heveslenmesin, biz yine Samsun'a çıkarız, bak gene söylüyorum arkadaş, yine Samsun'a çıkarız, oradan Amasya'ya, Erzurum'a, Sivas'a, Ankara'ya geliriz, oradan hep beraber bütün millet, İnönü, Sakarya, Dumlupınar, İzmir'e kadar ulan sizi de sizin de yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri denize dökeriz. Söylüyorum, benim sözüm, bu tuzağı, bu anayasanın içine koyan ve ülkemi bölmek isteyen emperyalistlere ve onlara...  Çeşitli Türkiye üzerine oyunlar oynayarak, terör örgütleriyle bu ülkeyi yıkmak isteyen hainleredir, kimsenin üzerine alınacağı hiçbir laf yoktur, evet diyenler bizim yurttaşımızdır, hayır diyenler bizim yurttaşımızdır, ama bu anayasanın verdiği yetkiyle bu ülkeyi bölmek isteyenler bu ülkeyi Suriye'ye, bu ülkeyi Irak'a, bu ülkeyi Libya'ya, bu ülkeyi Mısır'a, bu ülkeyi Afganistan'a döndürmek isteyenleri unutmasınlar, biz Mustafa Kemal'in askerleriyiz derken hamaset yapmıyoruz."

Konya'da CHP'li Hüsnü Bozkurt'a tepki

POLİS KORİDORUNDA İLÇEYİ TERK ETTİ

Bozkurt'a konuşmasının ardından kahvehane çıkışında da tepki gösterildi. Bozkurt, polisin oluşturduğu güvenlik koridoru içerisinde aracına binerek ilçe merkezinden ayrıldı.

Konya'da CHP'li Hüsnü Bozkurt'a tepki

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 7 yıl önce

yahu siz bizi kerizmi sanıyorsunuz.? asıl bu vatanın sizin gibi sahtekarlardan kurtulması gerekiyor. ne kadar sahtekar varsa chp'de doluşmuş öylesine alçak ve döneksiniz ki, lafınızı da zora geldinizmi hemen kıvırtıyorsunuz.

Avatar
Vedat Karataş 7 yıl önce

İki yüzlü ahmak sürüsü beyinsiz tayfası %60 evet çıkarsa bu günkü gibi o emperyalistlerle koyun koyuna biz sizi denize dökerek ispat etmiş olacaz hain oğlu hainler..

Avatar
mustafa 7 yıl önce

ne yapsanız boş elinize yüzünüze bulaştıracaksınız artık halk aptal değil artık halk gerçekleri gördü sizin artık bu ülkede siyaset yapma devriniz bitti chp finishded

Avatar
AK-AY 7 yıl önce

Bunlar insanları salakmı zannediyor yoksa kendilerini çok uyanıkmı zannediyor halkın salak olmadıgı kesin çok şükür bu halkı yönetende belli kendilerini yönetende herkes aklı kadar yönetilir onların aklıda kemal kadar bırakın küçük enişteyi :))

Avatar
Ozgur 7 yıl önce

Yazıyı okumadan lafı götünden anlamayan adam ne demiş yada ne demek istemiş.bi anlatım ondan sonra saldırın.

Avatar
Aydın 7 yıl önce

Kıvırma hüsnü.....

Avatar
ünal 7 yıl önce

bu ve bunlar gibilerin hepsi chp de nedense fetö ye kulluk etmiş insanlar sanki sadece o kıbrıs harekatına katılmış chp zihniyeti iktidardayken fakirlere kalitesiz ucuz ekmek zenginleri kaliteli ekmek çıksın diye ayrım yapmış bir zihniyettir bunlar daha atatürk ün ilve inkilaplarını dahi yaşatamamışlardır hain köpekler kılıçdaroğlu sırf makam koltuğuna devleti satmıştır hain fetöcü chp

Avatar
Kaan 7 yıl önce

Yahu şimdi bu haber mi hayircilara pkk diyenler kim chpli değilim ama ulkucuyum chpde ne kadar sahtekar varsa üç katı akpde taseronla bu düzende kadro veremeyen yeni sistemdemi verecek halk atık hayır oranı yüzde 52 gerçek oranları paylaşın gazeteci diyeyim size