Öne Çıkanlar TRT 1 Silvan MİT tırları rusya Boğaziçi

Sebahat Tuncel gözaltına alındı!
 

Eski HDP’li milletvekili ve HDK Eş Sözcüsü Sebahat Tuncel, bu sabah geldiği Atatürk Havalimanı'nda polislerce gözaltına alındı.

İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında yakalama kararı çıkarılan eski HDP milletvekili Sebahat Tuncel, Atatürk Havalimanı'nda sabah saat 08:05'te gözaltına alındı. Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen Tuncel, Bakırköy 7. Sulh Ceza Hakimliği'nce yurtdışına çıkış yasağı konularak, serbest bırakıldı.     

Tuncel'in 2010 ve 2013 yıllarında katıldığı bazı etkinliklerde yaptığı konuşmalar nedeniyle açılan soruşturmalar nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi. Yurtdışına çıkış yasağı konulan Tuncel, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Sebahat Tuncel twitter hesabından yaptığı açıklamada 2010 ve 2013 yılları arasında yurtiçinde yaptığı konuşmalarından dolayı gözaltına alındığını duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.