Öne Çıkanlar operasyon iran twitter esed saldırı

İnterneti cebe taşıyın eğlenceli dakikalar geçirin

Türk telekom avea bedava internet ile sahip olabileceğiniz ilk avantaj faturasız 1GB hediye internettir. Faturasız hat sahiplerinin Türk telekom uygulamasından kredi kartı ile yükleme yapan müşterilerine özel 1GB hediye internet hatta tanımlanır.Türk telekomselfy ile akşam saat 9’dan sabah 9’a kadar bedava internete sahip olabilirsiniz. 4,5G uyumlu cihazlara sahip olarak katılacağınız kampanyalarla da bedava internete sahip olmak mümkün oluyor.

Türk telekom daha farklı birçok kampanya ile faturalı ve faturasız müşterilerine aldıkları paketlerle birlikte ya da ayrıca hediye internet dağıtmaya devam ediyor. Türk telekom avea bedava internet için yararlanacağınız kampanyaların koşulları değişiklik gösterebilir. Kampanyaların geçerlilik süresi ve kullanım koşullarını dikkatlice okuyarak bedava internetinizi kolay bir şekilde hattınıza tanımlayabilirsiniz. Bedava internet sayesinde nerede olursanız olun internetsiz kalmayacaksınız!

Telefonunuzun 4.5G ile uyumlu olması halinde bedava internet keyfi anında hattınızda olabilecek. Turkcell bedava internet fırsatlarını sizlere sunduğu salla ve kazan kampanyası ile sayfasından belirlemiş olduğu tarihler arasında sizlere sunarak internet doyumsuzluğunu yaşamanızı mümkün kılmaktadır. Telefonunuzu sallamanızın ardından otomatik olarak tanımlanacak bedava internet şansının sizler de sahibi olabilirsiniz. Öyleyse kampanya tarihi geçmeden bedava internet fırsatlarından yararlanmak için vakit kaybetmeyin. Sadece haftanın beş günü sevdiklerinize Bip Messenger yardımı ile göndereceğiniz mesajlar sayesinde kazanabileceğiniz 1 gigabyteinternet keyfi anında sizinle olacaktır.

Öyleyse Turkcell bedava internet fırsatları ile yüzleri gülenlerden olmaya ne dersiniz? İnternetin kullanılma sıklığı giderek artarken sosyal medya ise bu duruma büyük etken iken beklenilen çözüm vodafone ile ayağınıza kadar geliyor. Her seferinde internet paketini yenileyen özellikle gençler tarafından mücadele etmesi zor bir durum olan internetsizlik yerini vodafone ile dilediğiniz an internete erişme fırsatına bırakıyor. Bu noktada Vodafone bedava internet fırsatı ile sosyal medyadaki varlığınızı sürdürmeniz için önünüzde hiçbir engel kalmıyor. Dolayısı ile de sizlere düşen sadece vodafone ile birlikte internetin doyumsuzluğunu yaşamak oluyor. O halde internetsiz bir hayata son demek için ne bekliyorsunuz?


 

Anahtar Kelimeler:
AveaTürk TelekomTurkcell
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.