Öne Çıkanlar abd terörist terör örgütü son dakika açıklama

Ak Partili Külünk'ten flaş çağrı! Paranızı çekin
AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün ve İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Tekirdağ Ensar Vakfı'nın öncülüğünde düzenlenen 15 Temmuz Darbe girişimi öncesi ve sonrasında yaşananların anlatıldığı konferansa katıldı. 

Konferansta konuşma yapan Külünk, HDP'ye gerçekleştirilen terör operasyonları sonrası Almanya'nın tutumunu eleştirdi.

Külünk, Almanya'ya asıl amaçlarının ne olduğunu sordu ve Almanya'da yaşayan gurbetçi vatandaşlara tepkilerini en sert biçimde koymaları gerektiğini söyledi. AK Partili vekil gurbetçi vatandaşlardan özellikle Alman bankalarından paralarını çekmelerini istedi.

İşte Külünk'ün o sözleri:

Almanya yanlış yapıyor ! 1.Dünya savaşında size müttefik olan bu ülkeye düşmanlığınızın nedeni nedir?

Almanya Yanlış Yapıyor ! Ermeni Soykırımı yalanını Dünya gündemine taşımanızın nedeni nedir ? 

TÜRKİYE'DEKİ ALMAN VAKIFLARI KAPATILMALI

Almanya Yanlış Yapıyor ! Bu Düşman tavrınız nedeniyle Türkiye'deki Alman vakıfları kapatılmalıdır.

Almanya Yanlış Yapıyor! 50 yıllık ticari geçmişinizde Türk vatandaşlarımızın emeği vardır.

PARALARINI ÇEKECEKLER

Almanya Yanlış Yapıyor ! Bu Düşman tavrınız nedeniyle Almanya'da yaşayan kardeşlerimiz paralarını çekecekler.

Almanya Yanlış Yapıyor ! Almanya'daki STK'lar Devletini hakaret eden Alman hükümetinden haklarını aramalı.

Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haluk 7 yıl önce

tespit cok dogru bunlari ancak ekonomiyle yola getirilir.boykota katiliyorum.

Avatar
Ukalanın Biri 7 yıl önce

Sayın vekilim, çok doğru söylüyorsunuz da sizler de bindiğiniz AUDİ, BMW, MERCEDES ve WOKSVAGEN'lerden inip bir daha Alman otomobili almamaya yemin edecek misiniz? Nasıl olsa milletin kesesinden, diyerek AUdİ'den aşağısına binmeyen bürokratlara da hadlerini bildirecek misiniz? Aynı ikazı, çok kaliteli yerli markalarımız da varken belediyesinin bütün otobüslerini MAN ve MERCEDES gibi iki Alman firmasından alan Melih Gökçek'e de yapacak mısınız?

Avatar
ERDAL 7 yıl önce

Cok dogru soyledın hepsı ınsın o arabalardan

Avatar
Naci 7 yıl önce

Öncelikle gurbetçilerin elinden tutup, kumbassan ve Yimpaş gibi gurbetçilerin kanını emen vampirlerden kurtarmak lazım. Eğer Türkiye devleti bir adım giderse bu Osmanlı torunları 10 adım giderler. Yani Ali devletimiz, şu yeşil sermaye diyerek gurbetçilerimizin güvendiği ve paralarını emanet ettiği şirketlerden gurbetçilerimizi kurtarırsa, emin olun gurbetçiler Almanya'daki bankalardan para çekmeyi bırakın! Onları emin olun yüzüstü süründürürler. Mercedes ve BMW seviciliğimizden vazgeçip yerli arabalara yönelsek bu iş tamamdır.

Avatar
Gun 7 yıl önce

Yarim asirdir avrupada yasiyan olarak arkadaslarin yorumuna az bir farkla katiliyorum bazi noktalar orneyin alman turistler horeka haricinde para harcamazlar yani alis veris pek cok az mantiklari geteyi wijhaben alles in kela cok cimri v milliyetcidirler buadaki Turk is adamlari genelde turkiyeye yoneliyorlar ancak TC hukumeti cokdaha esnek v yardimci imkanlar sunmali su mantik var ya bunlar zaten bizimkiler oylede imkanlari sunulursa eminim cok buyuk semaye akimi olur sahsi tahminim ilk asama 20-25 milyar€kaymasi olur Allah vatanimizin milletimizin yardimcisi olsun.

Avatar
Bran 7 yıl önce

Insanlarda para mi kaldi
Almanya sömürdü vatandasi

Avatar
zeki 7 yıl önce

Sonra onlarda buraya turist göndermez ve sizde gidip ozur dilersiniz .daha önce Rusya mevzusunda olduğu gibi.demekki neymissss.gavurdan gost olmuyormuş

Avatar
DEILCOBAN 7 yıl önce

ULAN BI PARAYA DOYMADINIZ GITTINIZ AMK