Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Kurtlar Vadisi Riemann Hipotezi

Almanya'da aşırı sağın yükselişi

"MERKEL AĞIR BİR CEZAYA ÇARPTIRILACAK"

Almanya'da aşırı sağcılar, Başbakan Angela Merkel'in ülkeyi göçmenlere ve mültecilere açtığı için "ağır bir cezaya" çarptırılacağıyla tehdit etti. 

Almanya'da aşırı sağın yükselişi

ÜÇÜNCÜ BÜYÜK PARTİ OLACAK

Hükümetin entegrasyondan sorumlu Türk asıllı bakanının Türkiye'ye  "sepetlenmesini" isteyen AFD partisinin, sandıklardan üçüncü parti olarak çıkması öngörülüyor. 

MECLİSTE YAN YANA OTURMAYACAKLAR

Ancak Nazilere benzetilen bir partinin Alman demokrasisinin kalbine yerleşmesi olasılığı diğer partileri rahatsız ediyor. Partilerin hiçbiri AfD ile işbirliği yapmayacak ve mecliste hiçbiri bu partiyle yan yana oturmak istemiyor.

"KENDİ MEMLEKETİMİZDE YABANCI OLDUK"

AfD'nin önde gelen adaylarından Alexander Gauland ise Nazi olduklarını kabul etmiyor ve partileri çok sevildiği için bu etiketin yakıştırıldığını söylüyor.

Almanya'da aşırı sağın yükselişi

Gauland geçen hafta Frankfurt kentinde yaptığı bir seçim konuşmasında, "Kendi memleketimizde yabancı durumuna düşmeye başladık." dedi.

"NAZİ GEÇMİŞİMİZ ELEŞTİRİLMEMELİ"

Gauland başka bir toplantıda da, Almanların artık Nazi geçmişleri nedeniyle eleştirilmemeleri gerektiğini söylemiş ve halkın Alman askerlerinin Birinci ve İkinci Dünya Savaşı'ndaki başarılarıyla gurur duymalarını istemişti.

Gauland, Almanya'nın Almanlara ait olduğunu ve bu ülkede Müslümanlara yer olmadığını söylüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.