Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral rus uçağı Şırnak milletvekilleri İETT

Ankara'da patlama!
ANKARA'da askeri servis aracına bombalı saldırı düzenlendi. İş çıkış saatinde Kızılay civarında askeri servis aracına yönelik saldırı düzenlendi. bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. İşte gelişmeler;

18.52Bölge ablukaya alındı... Polis yoğun güvenlik önlemleri aldı

Devlet Mahallesi'nde askeri lojmanlar bölgesinde patlama olduğu bilgisi bildirildi.18.30'dan itibaren Kızılay, Kavaklıdere, Gaziosmanpaşa, Dikmen ve Çankaya gibi birçok semtten duyulan patlamayla ilgili sosyal medyada mesajlar paylaşıldı.

Olayda 28 kişinin öldüğü açıklandı...




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Boş ver 8 yıl önce

Bu şerefsiz teröre destek veren kim varsa meydanlarda sallandirilmali yeter artik yüreğimizi yakanların ocaklari sondurulmeli ülke genelinde operasyon yapıp ev ev arayıp destek verenleri mecliste dahil meydanlarda idam etmeli yeter artik bu ne ya

Avatar
Y.KELEŞ 8 yıl önce

Türk milletinin başı sağolsun, ölenlere Allah rahmet eylesin yaralı kardeşlerimize Allah acil şifalar versin İNŞALLAH.
Bu saldırıyı düzenleyen kişilerin Allah belalarınıı versin İNŞALLAH.

Avatar
Sükrü teker 8 yıl önce

Sinirli idam gelmesi lazim.vatana ihanet kesin idamla sonuclanmali.bu orospu piclerinin yaptiklari yanlarina kar kaliyor.

Avatar
musa 8 yıl önce

IDAM GELMELI

Avatar
Zeliş 8 yıl önce

Kökü kazinsın şerefsizlerin