Öne Çıkanlar komplohaber diş iltihabı sms api kullanımı toplu sms api kullanımı sms api

 

"Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün, "Satranç oynamaktansa ateşi tutmak daha hayırlı. Oynayanlar lanetlenmiştir" sözlerinin ardından başlayan tartışmayı, AB Bakanı Ömer Çelik CNN Türk'te katıldığı programda değerlendirdi.

SATRANCIN DİN ADINA YASAKLANMASI SON DERECE AKIL DIŞI

Çelik, "Hepimiz yeni yıl mesajları yayınlarız. Bunu Noel ile karıştırıyorlar. İnsanların elinden bunu almamak lazım, kutlamak isteyen kutlamaz. Bizde ağır kimlik problemi var. En sonunda satrancı getirdik. Ben satranç oynarım. Herkese de tavsiye ederim. Satrancın din adına yasaklanmasını da son derece akıl dışı bulurum. Bu aklın neşesidir. Aklın meydan okumasıdır. Doğu kültüründe satranca akıl ve kader aynı anda görüldüğü için son derece değer atfedilir" dedi.


CÜBBELİ AHMET NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Mahmut Ünlü , "Satranç tavladan da kumardan da beter. Satranç oynamaktansa ateşi tutmak daha hayırlı. Satranç oynayan kişi insanların en yalancısı. Oynayanlara ölürken kelimei şehadet nasip olmayabilir. Satranç oynayan lanetlenmiştir. Oynayana bakan da domuz eti yiyen gibidir. Bu oyunları oynayacağınıza elinize tesbih alın, sübhanallah çekin." açıklamasında bulunmuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail bademci 7 yıl önce

Milletin derdi ne satranç ne tavla kendine eğlence arayanlar başka kapıya TURKIY'nin bununla kaybedecek hiç vakti yok.onu hristiyanlar muslumanlari oyalamak icin kullaniyor

Avatar
Süleyman Şah 7 yıl önce

YUH be Bakan olarak hiç mi başka işin kalmadı be adam.