Öne Çıkanlar Silvan Boğaziçi komplohaber dönerci ali usta bim

MANİSA'da Haziran Hareketinin düzenlediği panelde konuşan CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel, AK Parti'nin ve Devlet Bahçeli'nin tavrının terör örgütlerini memnun ettiğini söyledi. 

Manisa'da Haziran Hareketi tarafından Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda referandumda 'hayır' konulu panel düzenlendi. Haziran Hareketi'ni Manisa temsilcisi Bilal Kılıç'ın moderatörlüğünde düzenlenen panele CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer ve Özgürlük ve Düşünce Partisi (ÖDP) Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş konuşmacı olarak katıldı. Panelde konuşan Milletvekili Özel, son anketlere göre 'hayır' oylarının önde olduğunu söyledi. Özel, "Anketler de öyle gösteriyor" dedi.

"KILIÇDAROĞLU BAŞKAN OLSA DA KARŞIYIZ" 



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkan seçilse dahi başkanlık sistemine karşı olduklarını kaydeden CHP'li Özel, "Bugün geldiğimiz noktada kimin olduğu hiç önemli değil. Son söylediğimiz lafı ilk baştan söylüyoruz. Seçilecek ilk başkan da son başkan da Kemal Kılıçdaroğlu da olsa biz başkanlık sistemine karşıyız" dedi.

"MHP'DE TABAN YÜZDE 80 HAYIR DİYOR" 


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye rağmen MHP tabanının yüzde 80'inin 'hayır' diyeceğini savundu.

"TERÖRLE İŞİMİZ YOK" DEDİ



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ ve Malatya'da düzenlediği mitinglerinde söylediği "Kandilden talimat geliyor. 'Hayır diyeceksiniz' diyor. 'Hayır' diyenler onlarla aynı değil mi?" sözlerini eleştiren Özel, "Dün Elazığ, Malatya'yı gördünüz. İki şeyin üzerine oturtuyor. Birincisi hakaretle, iftirayla bu ülkenin güzel insanlarına, bu ülkenin sevimli insanlarına, bu ülkede doğdukları için ve bu ülkeyi birbirleriyle paylaştıklarıyla seven, meseleyi başka ayrımlarla aralarında duvarlar örmeyen insanlarına diyor ki 'Sizler teröristlerle birliktesiniz'. Oysa aklı başında hiç bir devlet terör örgütlerinin adını anmaz. Der ki; 'Sözde terör örgütü. Terör örgütünün sözde temsilcisi. Terör örgütünün sözde başkanı' Çünkü bomba patlatanın bir tane amacı vardır, adından söz ettirmek. Suikast yapanın bir tane amacı vardır, yaydığı korku üzerinden kendinden bahsettirmek. Bugün tahmin ediyorum onun adını saydığı benin saymayacağım bütün terör örgütleri iktidarın ve Devlet Bahçeli'nin benimsemiş olduğu bu yöntemden çok memnun. Günde 10 sefer 30 kanalda 3 farklı ağızda isimleri anılıyor. Ve onlar sanki bu ülkenin kaderine etki edebilecekmiş güçteymiş, referandumun kaderini belirleyebilecek, bu ülkede kitleleri yönlendirebilecek güçteymiş gibi gösteriliyorlar. Oysa bu ülkenin kaderini sadece ve sadece bir tek grup belirleyebilir" dedi.

CHP'NİN HAYIR PANKARTI BİM LOGOSUNU ANDIRIYOR



Orijinal hiçbir siyasi görüş ortaya koyamayan, tek yaptıkları AK Parti ve Erdoğan ne derse tersini yapmak olan CHP'nin hayır pankartı da dökülüyor... Kırmızı zemin üzerine beyaz harflerle "Hayır" yazılan pankart BİM mağazalarının logosunu andırıyor...

"İÇ SAVAŞ ÇIKAR" DEMİŞTİ


Tur Yıldız Biçer geçtiğimiz aylarda olası bir referanduma gönderme yapıp "eğer evet derseniz iç savaş çıkar" algısı yaratmaya çalışarak Türk milletini tehdit etmişti.. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.