Öne Çıkanlar komplohaber diş iltihabı sms api kullanımı toplu sms api kullanımı sms api

Binali Yıldırım'dan ABD büyükelçisine sert tepki
Başbakan Binali Yıldırım 'Anayasa'ya 'evet' diyenlere hain diyen Kılıçdaroğlu'na sert cevap verdi. Kimin hain olduğunu millet biliyor. 15 Temmuz'da kimin hain olduğunu millet gördü. Bunun cevabını da en yakın zamanda verecektir. 

IRAK ZİYARETİ

PKK ve DAEŞ'le mücadeleyi konuşacağız. Yeni işbirliğini konuşacağız. Yatırım ve ticaret ortamı konuşulacak. Mustafa Kemal'in dediği gibi 'Yurtta sulh cihanda sulh' anlayışına uygun hareket edeceğiz. 

- Amerikan Büyükelçiliği bir fotoğraf paylaştı. Suikaste kurban giden eski Başbakanlardan Nihat Erim'in fotoğrafını paylaştı. Çok fazla da yorum aldı. Neler söylemek istersiniz?

Giderayak ne diye böyle bir şey yapmış? Resmen Zevzeklik yapmış.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hidayet demircioglu 7 yıl önce

abd kücükelcisi neyin kafasını yaşıyorsun sen senin karşında eskiden azarladıgın TÜRKİYE yok artık o TÜRKİYE geride kaldı otur koltugunda işine bak zevzeklik yapıp boş boş konuşma erkeksen al ordunu cık karşımıza o zaman görelim kac kuruşluk erkeksiniz ortadoguda ne kadar terör ceteleri var arkasına durup iş cevirmeye benzemez bu işler siz ve sizin gibi ne kadar terör destekcisi varsa topunuzun canı cehenneme önce tarihinize bakın ückàgıtcılar tüm savaşlarınız bile hep kalleşce akıllı olun akıllı akıllı olmassan aklını alır bu ULU TÜRK