Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI türk olmak

Bordo Bereliler o bölgeye sızdı

Suriye Türkmen Meclisi Dış İlişkiler Sorumlusu Abdurrahman Mustafa, “ÖSO güçleri El Bab’a 2 ila 3 kilometre kadar yaklaşmış durumdalar” açıklamasını yaptı. ÖSO’ya desteği ise Türk Özel Kuvvetleri (Bordo Bereliler) keşif timleri veriyor.. Bordo Bereliler El Bab çevresine sızarak, önemli hedefleri belirleyip işaretlemeye başladı. DEAŞ’ın Suriye’de önemli kalesi olan El Bab, terör örgütünün elinden düşmek üzere.

ÖNEMLİ YERLER İŞARETLENDİ 

ÖSO’ya destek veren Türk Özel Kuvvetleri (Bordo Bereliler) keşif timlerinin de El Bab çevresine sızarak, önemli hedefleri belirleyip işaretlemeye başladığı öğrenildi.

ÖZEL KUVVETLERDEN KEŞİF

İşaretleme görevinin yanı sıra Özel Kuvvetlerden bazı timlerin El Bab içine sızdıkları da kaydedildi. Özel Kuvvetlerin hedefleri işaretlemesinden sonra El Bab’a karadan ve havadan yoğun bir taarruz başlatılabileceği belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.