Öne Çıkanlar suriye türkiye terör örgütü edip yüksel hapis cezası fransa

CHP'li Şişli Belediyesi'nde yeni skandal!

Twitter'dan yazılı açıklamasını paylaşan Hayri İnönü, Şişli Meslek Yüksekokulu'na taşınmazların kullanım haklarının 30 yıllığına 1 lira karşılığında devredildiğini söyledi.

300 MİLYON DOLAR DEĞERİ VAR

CHP'li başkan, söz konusu taşınmazların değerinin yaklaşık 300 milyon dolar olarak tahmin edildiğini belirtti.

İşte açıklamanın tamamı;


MUSTAFA SARIGÜL SORUNU

Sarıgül Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde ciddi skandallara imza atmış ve hakkında "yolsuzluk raporu" hazırlanmış bir isim olması ile CHP'nin başı bu konuda sıklıkla ağrıyor.

2004 tarihli raporda, CHP İstanbul Büyükşehir Adayı Sarıgül “suç örgütü lideri” olmakla itham ediliyor, “Tuz kokmuştur” deniliyordu.

CHP Milletvekilleri Mehmet Ali Özpolat, İsmet Atalay ve Sırrı Özbek'in 2004 yılında hazırladıkları raporda Mustafa Sarıgül ve Nurettin Tarkan Baykara'nın polise ve savcıya verdikleri ifadede rüşvet aldıklarını itiraf ettikleri belirtilirken, Sarıgül'ün bilgisi dahilinde alınan rüşvetin yardımcısı Osman Aslan'a teslim edildiğinin tevdi raporlarında da yazılı olduğu söyleniyordu.

Şişli'deki rantın toplam büyüklüğünün milyar dolarlarla ifade edildiğine vurgu yapılan raporda, ahlaki olmayan ilişkiler ve yolsuzluklar içinde kirlenen Sarıgül ve yardımcısı Aslan için parti disiplin hükümlerinin işletilmesi isteniyordu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.