Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Whatsstats Kurtlar Vadisi

CHP'li vekilin iddiası: Şehit cenazesinde beni dövdüler

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Edremit ilçesinde toprağa verilen şehit Uzman Çavuş Özcan Özdilli'nin cenazesinde yumruklu saldırıya uğradığını belirtti.

"CHP TERÖRE DESTEK VERİYOR, BURADA İŞİN NE"

Mehmet Tüm, Nusaybin’de şehit olan Uzman Çavuş Aycan Özdilli için dün düzenlenen cenaze töreninde, yanına yaklaşan birinin "Teröre destek veriyorsunuz, senin bu törende ne işin var" diyerek kendisine saldırdığını söyledi.

"PARTİMİZE, BARIŞA VE DEMOKRASİYE SALDIRI"

Olayı anlatan Tüm, “Balıkesir’de iki şehit cenazemiz vardı. Merkez’deki cenazeye katıldım. Sonra da Erdemit’e gittim. Mezarlıktayken, bir kişi gelip yumruk attı. Koruma polisleri sayesinde linç edilmekten kurtarıldım. Çoktandır partimizi terörle yan yana göstermeye çalışan bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Milletvekili olarak can güvenliğimiz yoksa, vatandaş ne yapsın. Saldırgan daha sonra yakalanmış ama serbest bırakılmış. Bu saldırı, partimize, barışa, demokrasiye dönük bir saldırıdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Hak etmiş demekki