Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI türk olmak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas'la görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bu akşam telefon görüşmesi yaptı. Edinilen bilgiye göre, Erdoğan, Mahmud Abbas'a Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkileri normalleştirmeye yönelik müzakerelere ilişkin bilgi verdi.

NE KONUŞTULAR?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmede, Gazze'deki insani durumun iyileştirilmesi hususunda İsrail'le mutabakat sağlandığını da belirttiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Filistin Devlet Başkanı Abbas da gelişmeleri memnuniyetle karşıladı..

Erdoğan ve Abbas'ın, gelişmelerle ilgili sürekli irtibat halinde olma konusunda da mutabık kaldıkları kaydedildi. Ayrıca Filistinliler arasındaki uzlaşı çalışmaları da değerlendirildi.

ERDOĞAN MEŞAL GÖRÜŞMESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da kabul ettiği Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal'e gelişmeler hakkında bilgi vermişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.