Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Kurtlar Vadisi Riemann Hipotezi

Davutoğlu, Kırmızıgül'e  seslendi; Zalim görmek istiyorsan...
Başbakan Davutoğlu Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

Toplantıda STK temsilcilerine hitap eden Davutoğlu, geçen günlerde sosyal medya üzerinden kendisini suçlayan ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül'e seslendi.

YÜZÜMDE ZULME BULAŞMIŞ BİR GÖRÜNTÜ VAR MI?

Davutoğlu; ''Bir sanatçının bana dönüp zalim diye bir ifade kullanması üzerine döndüm bir gönül aynama baktım benim yüzümde zulme bulaşmış bir görüntü var mı?

İÇ MUHASEBEMİ YAPTIM

Ve iç muhasebe yaptım. Şimdi o sanatçımızı da iç muhasebe yapmaya çağırıyorum. Somalili çocukların yanına gitsin, hiç kimsenin gitmediği Arakan'da çocuklarla kucaklaşan birisi olarak gitsin onlara sorsun, Gazze'de burayı terk edin denildiğinde orada genç kızın başında ailesiyle birlikte yürek yüreğe verdiğimiz anları düşünsün.

BİZİM ELİMİZDE TEK BİR MASUMUN KANI YOK

Bizim adaletimize vicdanımıza şahitlik edecek o kadar çok insan vardır ki...Bizim elimizde ne tek bir masumun kanı, ne de gözyaşı vardır.

O SANATÇIYA SESLENİYORUM

Şimdi o sanatçıya sesleniyorum zulüm görmek istiyorsa gelsin 8 yaşındaki Said'in gözlerine baksın..Gözlerindeki hüzne rağmen dudaklarından eksilmeyen tebessüme baksın. Çınar'da katledilen bu çocukların arkasında hangi zalimlerin olduğunu düşünsün sonra zalim kavramını kullansın'' dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Leyla 8 yıl önce

Sayın başbakanım bizler seni biliyoruz sen mazlumun yetimin fukaranın yanındasın. Asıl zalim müslüman düşmanı bunlar gibi terör terör yandaşıdır zalimler.Siz Allah yolunda cihat ettikçe canımızda malımızda feda olsun.Yaşasın İslam yaşasın Türkiye Yüce RABİM sizleri ve sizin gibi leri başımızdan eksik etmesin. (AMİN)

Avatar
Mahmut 8 yıl önce

O kimin köpeği olduğu belli olmayan sürüngenler Suriye'ye gitsin Esada söylesin onu çatal kazığa oturtur o zaman öğrenir

Avatar
aydoğan 8 yıl önce

o köpek istanbulda ikamet etmesin gitsin pkkya ulusun

Avatar
sevim 8 yıl önce

Çok yazık ama bu olaylar olmasaydı biz daha ne hainleri ekmek verecektik içimizdeki kanı bozuk lar çıktı bundada hayır var rabbim askerimizi ve polisimizi korusun kahrolsun pkk ve yandaslari

Avatar
erbat 8 yıl önce

helal olsun basbakana

Avatar
tayfun 8 yıl önce

Allah bunu bi lokma ekmege muhtac etsin isAllah

Avatar
Faruk 8 yıl önce

Bunlar sanatciyim diye geziyorlar o ve onungibi ne oldugu beli olmayan pislikler in karnini türkmileti doyurdu ve tabiki simdi kuduruyorlar sanatcilik kim bilhasa kirmizi bozuntusu kim.

Avatar
Recep 8 yıl önce

Kendini halka mal etmiş bir sanatcı yazıklar olsun demekki aldtıcı saklı bir yüzün varmış kim olursa. Olsun milli davası olmayan her kim olursa olsun isterse babam olsun asla affetmem mahsun sizi çanakkale ye tavsiye ederim gidin de 57 ci alayın 15 yaşındaki sehi