Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Emin Çölaşan Yenikapı buluşmasından rahatsız oldu

AK Parti, CHP ve MHP'li liderlerin buluşmasıyla, milletin de 5 milyon gibi oldukça büyük bir katılımla desteklediği Yenikapı buluşması Emin Çölaşan'ın sinirlerini bozdu.

ÇÖLAŞAN'IN YENİKAPI RAHATSIZLIĞI

Çölaşan milyonlarca insanın milli iradeye ve şehitlere saygı için toplanmasını "AKP'nin siyasi mitingi" düzeyine indirgemeye çalıştı, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye "Sadece birer figüran" dedi ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın "Arapça yazılı yeşil bayraklı" insanlarla aynı yerde olmasına anlam veremediğini yazdı.

"HULUSİ AKAR'IN MİTİNGDE NE İŞİ VARDI?"

İşte Çölaşan'ın yazısındaki o bölümler:

Bana sorarsanız büyük İstanbul mitinginde Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Meclis Başkanı, Genelkurmay Başkanı ve hatta Binali Yıldırım figüran olarak, yardımcı oyuncu rolüyle kürsüye çıkarıldı. Genelkurmay Başkanı!.. Hulusi Akar'ın o mitingde ne işi vardı? O yeşil bayraklar neyin nesiydi!.. Hulusi Bey onları görmedi mi!

"ŞERİAT BAYRAKLARI ALTINDA MİTİNG YAPTILAR"

Canlı yayında ekranlarda izledik… Birileri üzerinde Arapça harfler yazılı yeşil bayraklar açmıştı. Bunlar şeriat bayraklarıdır.

HALKA BELEŞÇİ DEDİ!

Sözcü'nün nefret dolu yazarı dünkü yazısında ise halka "beleşçi" iftirasını atmıştı!



FETO'NUN ÇÖLAŞAN'A YAZDIĞI MEKTUP



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 8 yıl önce

Adı şerefsiz çölaşan canlı yayında izleyeceğine sende gitseydin.ama dogru senin ne işin vardı orda..orada sadece türkler vardı senin gibi ermeni tohumları değil...satılmış köpek..ama şunda unutma bu topraklarda ekmek yiyince ihanet eden it birgün bu topraklarda yaşayan kahramanın elinden kurşunu yer alnının ortasına...

Avatar
Osmanlı Torunu 8 yıl önce

Biz senin gibi yahudileri değil atamız OSMANLI'yı örnek alıyoruz. Bizı kardinaller papazlar değil yüce Allahû Teala yol gosteren kitabımız Kur'an-ı kerim ışığında yaşamaya gayret ediyoruz.
Senin gibi haram lokma yiyip Müslümanlara hakaret etmiyoruz...

Avatar
Osman 8 yıl önce

Korktunmu gerizekalı Yahudi piçi senin agababalarinla beraber bu millet sizi hak ettiğiniz yere gömecek hiç tasalanmayın bu milleti ayristiramayacaksiniz sizingibi Yahudi dölleri haçlı piçleri tarih sayfasından türkiye hainleri diye yerinizi almış yavşaklar halen abd çıkarlarına Yahudi emellerine hizmetkar olan sen ve senin gibi piçler anası babası belli olmayan hainler şeriat sizide sizin gibileride bir bıçak gibi kesecek islam aleminin lider ülkesi Türkiye imparatorluğu osmanlı torunları tekrar size ve ağa babalariniza dünyaya nizamı getirecek ondandır çırpınışlarıniz artık herşey eskisi gibi olmayacak bu saatten sonra yol yakınken sende babanın fetönün yanına git abd sen ve senin gibi hain piçleri besler

Avatar
Bahattin Turgut 8 yıl önce

Bu kansızlar yalnızca bizleri günaha sokmak Vatana hainlik edenleri övmek ve bunula bizler üzerinden evine ekmek götürüyor hizmetciler bakıcılar bahçıvanlar ve daha neler neler . Bunundabir an önce kodese tıkılması gerekmektedir.

Avatar
Hakan 8 yıl önce

Madem ki bu görüntülerden ve o yeşil bayraklar dan bu kadar rahatsızsın,sizi bu ülkede zor la tutan veya kalmanız konusunda ısrar eden birileri mi var. Baktın işine gelmiyor tasman kimin elindeyse onun yanına siktirolup gidersin gavat. Yakın zamanda seninde sonunu görmek nasip olur inşAllah. Haysiyetsiz yaratık

Avatar
Recep Hakyemez 8 yıl önce

O yeşil bayrak kelime.i tevhid cahil adam yani Allah tan başka ilah yoktur manasına gelir senin irtica anlayışın bile yok

Avatar
osmanlı 8 yıl önce

bizim köyde bir eşşek var ..aynısı valla...yaşamaz nuri gibi sonun geldi.hesap vereceksin Allah a.kabirde ayvayı yedin.

Avatar
nazmi 8 yıl önce

ya ben hala merak ediyorum devlet bunları niye kapatmįyor ?
yada biz halk oarak bunları niye evlerinde linç etmiyoruz sabır kalmadı artık