Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Enes Kanter ucuz yırtmış! CIA film gibi operasyonla kaçırmış
Boyundan posundan utanmadı, halkına kurşunlar yağdıran, devlet içinde devlet kuran kanlı örgütün peşine takıldı. Pensilvanya'daki ininde saklanan teröristbaşı Gülen'e hizmette sınır tanımadı. Hatta ailesi evlatlıktan reddedince, Gülen'in soyadını alacak kadar alçaldı. "Canım hocamın sevgisi, ana, baba, kardeş bütün sevgilerin üzerindedir" şeklinde ifadeler kullandı. Hakaret ettiği Türk pasaportu ile geçtiğimiz günlerde Romanya'da yakalandı. Gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Londra üzerinden ABD'ye giriş yaptı. Ve dün New York'taki NBA Genel Merkezi'nde basın toplantısı yaptı. Bir star edasıyla gazetecilerin karşısına geçip hainliğini tek tek anlattı:

"ENDONEZYA GİZLİ SERVİSİ BENİ ARIYORDU" 

"Romanya'dan Türkiye'ye gönderilme ihtimali çok korkutucu bir durumdu. Öncelikle ABD güvenlik teşkilatına, oyuncusu olduğum Oklahoma City Thunder ile NBA'e çok teşekkür ederim. Çünkü hepsi beni kurtarmak için bir takım gibi çalıştı. Asıl problem Endonezya'da başladı. Gece 2, 2.5 civarı uyuyordum. Menajerim kapımı çaldı. 'Endonezya gizli servisi seni arıyor' dedi. Ne yapacağımızı bilemedik. Bir şekilde ülkeden kaçtık. Önce Singapur'a gittik, sonra da Romanya'ya." Ölüm tehditleri aldığını anlatan hain, Amerikan vatandaşı olmak için adeta yalvardı: "Şu an ülkem yok. Amerikan vatandaşı olmaya çalışıyorum. Yeşil kartım var. İşlemler biraz daha hızlanacak mı göreceğiz."

Teröristbaşı Gülen'in en sadık elemanı olan Enes Kanter, NBA Merkezi'ne böyle girdi! Kanter'e FETÖ'nün ABD'de saklanan elemanlarından iki kişi daha eşlik etti. Ardından pişkin pişkin sırıtıp gazetecilere röportaj verdi.

Kaynak: Takvim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
başgan 7 yıl önce

Sarılacak bayrağın yok, VATANSIZ!

Avatar
gonzales 7 yıl önce

tipine s..........