Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI türk olmak

Erdoğan Haseki Hastanesi'ne gitti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vezneciler 'de yaşanan saldırıda yaralananları ziyaret etmek için Haseki Devlet Hastanesi'ne gitti. Erdoğan yaralıları ziyaret edip yetkililerden bilgi aldı. Terörü lanetleyen Erdoğan yaralananlara da şifa diledi..

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı;

2 YARALININ AMELİYATI DEVAM EDİYOR
"2 yaralımız var ameliyatları devam ediyor. Diğer yaralılarımızın durumları gayet iyi kendileriyle kısa bir sohbetimiz de oldu. Patlamanın etkisiyle ufak tefek zedelenmeleri oldu tabi onlar da tedavi edilecek. 7 şehit polisimiz, 4 sivil şehidimizle ilgili şu anda adli işlemler devam ediyor. Bu işlemlerin akabinde ailelerine teslim edilecekler.

ŞEHİT OLAN İNSANDIR
Terörün özellikle sivil polis, asker ayrımı bizi bağlamaz. Sonuçta şehit olan insandır. Bu insanara yapılmıştır. Bizim askerimizin de köy korucumuzun da görevi can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Bu güvenliği sağlamakla yükümlü olan insanlara karşı bu saldırılar yapılmaktadır. Bunun affedilebilir bir yanı yortur. Bununla müdaceleyi sonuna kadar sürdüreceğiz.

BU MÜCADELE KIYAMETE KADAR SÜRECEK
İlk insanla başlayan bu mücadele kıyamete kadar sürecek. Mücadele vermeye devam edeceğiz. Şehit ailelerimize başsağlığı diliyorum. Daha önce Diyarbakır'da olduğu gibi, Sultanahmet'te olduğu gibi terörün nerede ne zaman neyi patlatacağı belli olmaz. Her türlü tedbiri alıyoruz. Araştırmalarımız sürüyor. Yargı çalışmaları sürdürülüyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.