Öne Çıkanlar ışid konya IŞİD baskın galatasaray antep kaç kaç türkiye suriye pasaportu adana

Eren Erdem'den şaşırtan başvuru!

İstanbul Beşiktaş'ta 10 Aralık akşamı meydana gelen ve birçok polis ve sivilin şehit olduğu kanlı terör saldırılarına ilişkin CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'den şaşırtan bir başvuru yapıldı.

TEDBİR YASAĞINA "SİYASİ" AMAÇ İMASI!

Hain patlama sonucu bilgi kirliliğinin yaşanmaması için tedbir amaçlı konulan yayın yasağını "Siyasi amaçlar için yapılan bir uygulama" olarak ifade eden Erdem, İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği'ne yayın yasağının kaldırılması için başvuruda bulundu.

Erdem, halkın doğru bilgi alması için konulan bu yayın yasağını "Yayın yasağı kararı soruşturmanın sıhhati için değil, siyasal iktidarın halk nezdinde kusurlu görünmemek adına maksatlı bir şekilde tüm bilgileri saklamak amacıyla verilmiştir" diyerek yaşanan hain terör saldırısını hükümete mal etmeye çalıştı.

"PİSİ PİSİNE ÖLDÜLER"

Kalleş saldırıda şehit düşen polis ve sivillerin 'pisi pisine' öldüğünü verdiği dilekçesinde yazan Erdem "Kimsenin can güvenliği kalmamıştır" diyerek terör üzerinden hükümeti eleştirmeyi sürdürdü.

"HAKİM VE KATİBİN CAN GÜVENLİĞİ YOK!"

Öte yandan CHP'li Erdem'in verdiği dilekçede "Yayın yasağı kararını veren mahkeme hakimi ve kararı yazan memur da dahil olmak üzere, kimsenin can güvenliği kalmamıştır" sözü dikkat çekti.

ERDEM'İN AMACI NE?

Hakkında birçok Fethullahçı Terör Örgütü lehine açıklamaları ve yazıları nedeniyle fezleke hazırlanan vekil Erdem'in bu ithamları ve başvurusu şaşırttı.

SABAH


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.