Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması smzde Sivil Savunma Birlikleri (YPS) üyesi teröristlerin kazdıkları hendek ve kurdukları barikatlar ile gerçekleştirdikleri terör eylemleri yüzünden dün sabah saatlerinde duyurulan sokağa çıkma yasağının 23.00 itibariyle başladığı İdil’de, operasyonun startı telsiz anonsu ile verildi.

Bir emniyet görevlisi tarafından ilçede görevli tüm güvenlik güçlerine şu anons yapıldı:

“Merkez: Saat 23.00 itibari ile Şehit Ersin Yıldırım operasyonu başlayacaktır. Kahraman Türk ordusu ve polis teşkilatı ilçemizde bulunan düşmanları helak edecektir. Son bir aydır hazırlık aşamasında gecesini gündüzüne katarak çalışan, tüm personelimize teşekkür eder, polis ve askerimizin operasyon süresince hiçbir zarar görmeden başarılı olmasını dilerim. Gazamız mübarek olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.