Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Şırnak milletvekilleri İETT flaş haber

IŞİD'den Rasulayn'da intihar saldırısı! Peş peşe 2 şiddetli patlama...

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında PYD denetimindeki Suriye'nin Rasulayn ilçesinde öğle saatlerinde IŞİD tarafından bomba yüklü araçlarla peş peşe intihar saldırıları düzenlendi. Türkiye tarafında da büyük panik yaratan patlamaların dumanlarının da Türkiye tarafından görüldüğü öğrenildi.

1 yılı aşkın süredir PYD güçlerinin denetiminde olan Ceylanpınar'ın hemen karşısındaki Suriye'nin Rasulayn ilçesinde öğle saatlerinde peş peşe 2 şiddetli patlama meydana geldi. Büyük paniğe yol açan patlamaların ardından yükselen dumanlar Türkiye tarafından da görüldü. Kısa süre sonra patlamanın, IŞİD militanları tarafından PYD'nin 2 kontrol noktasına bomba yüklü araçlarla saldırmasıyla kaynaklandığı belirlendi. Ölen ve yaralananların olduğu belirtilen patlama sonrası askerler sınır hattında zırhlı araçlarla önlemlerini artırdı.

IŞİD'den Rasulayn'da intihar saldırısı! Peş peşe 2 şiddetli patlama...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.