Öne Çıkanlar terör Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu

İstanbul'daki terörist cenazesinde şok görüntü! Kim bu yüzü maskeli, eli silahlı kişiler?

Gaziosmanpaşa’da polis operasyonu sırasında öldürülen 2 kadın terörist için Gazi Cemevi’nde tören düzenlendi. Şirin Öter ve Yeliz Erbay isimli teröristlerin cenazeleri kadınların omuzlarında Gazi mezarlığı’na götürüldü. Cenaze sırasında teröristlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

YÜZLERİ MASKELİ VE ELLERİ SİLAHLI GRUP CENAZELERİ KARŞILADI

Teröristler yürüyüş korteji eşliğinde mezarlığa götürülerek toprağa verildi. Yüzleri kırmızı bezle kapalı bir grup ise ellerindeki uzun namlulu silahlarla mezarlığın başında beklerken kameralara takıldı.



CENAZEYE KATILAN YÜKSEKDAĞ: YİNE BİR TAZİYEDEYİZ

Cenazeye katılan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, “Yine bir taziyedeyiz. Halkımızla bir araya geldik. Türkiye’nin manzarası bu. Türkiye’de iyi şeyler olmuyor. Her gün cenazeler kaldıran bir halk var artık” diye konuştu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arzu 8 yıl önce

Bu ulkeye sayginizi yetirip isi zorbalikla halletmeye kalkarsaniz ve dahi sokaklari toplumu savas alanina cevirmeye devam ederseniz daha bir cokkk cenazenizi tasiyacaksiniz hala anlayamadiniz gitti

Avatar
SİVASLI BARAN 8 yıl önce

bir gün sizede sıra gelecek inşAllah genel başkan figen

Avatar
Bilal 8 yıl önce

Keleşle gezen halk ilginç!

Avatar
karadenizli 8 yıl önce

keleşle gezen kimler ilginç