Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

O dayağı Ersin Korkut mu yedi?
Kimliği belirsiz kişilerin, ünlü oyuncusu Ersin Korkut'a 'Vatan haini' diyerek saldırdığı iddia edildi. Abi Erdoğan Korkut ise görüntüdeki kişinin kardeşi olmadığını söyledi.

Ünlü tiyatro oyuncusu Yılmaz Erdoğan'ın yeğeni oyuncu Ersin Korkut'u bir havalimanında "Vatan haini" denilerek saldırıya uğradığı iddia edildi. Sosyal medyada deprem etkisi yaratan görüntüyle ilgili haberler.com'a konuşan Ersin Korkut'un abisi Erdoğan Korkut, görüntüdeki kişinin Ersin Korkut olmadığını söyledi.

ABİ KORKUT: GÖRÜNTÜDEKİ ERSİN DEĞİL

Korkut verdiği demeçte,"Ersin şuan bir dizi provasında. Durumu da gayet iyi. BKM'deki bir dizinin prova çekimlerinde bulunuyor. Böyle bir olay onun başına gelmiş değil.Görüntüdeki Ersin değil. Zaten olay Trabzon Havalimanı'nda geçiyor. Ersin, bugüne kadar trabzona'da gitmiş değil" ifadelerini kullandı.

HDP'Yİ DESTEKLEDİĞİNİ YALANLAMIŞTI

Daha öncede Korkut'un HDP'yi desteklediği iddia edilen fotoğrafları çıkmış, Korkut da açıklama yaparak fotoğrafın fotomontaj olduğunu belirtmişti. Korkut konuyla ilgili şöyle bir açıklama yapmıştı:

"Bir süredir, sosyal medya üzerinden şahsıma yönelik pervasızca, hiçbir dayanağı olmayan ithamlarla bezeli, beni ve çalıştığım kurumu itibarsızlaştırmaya yönelik provakatif bir kampanya sürdürülmektedir. Nedenini ve kaynağını anlayamadığım biçimde, yukarıda orijinalini görebileceğiniz fotoğrafım, bir partinin seçin minibüsünün üzerindeymişim hissi yaratacak şekilde montajlanmasıdır.

"VİCDAN TERAZİSİNDE TARTMAK MÜMKÜN DEĞİL"



Ülkemizin zor günlerden geçtiği böylesi bir dönemde gerçekleştirilen bu eylemi herhangi bir vicdan terazisinde tartmak mümkün değildir.

Dil, din ve iade özgürlüğüne inana bir insan olarak buradan açıkça belirtmek isterim ki, tutabileceğim tek taraf savaşsız, terörsüz ve linç kültüründen uzan bir ortamnın tarafıdır. Son dönemde yaşanan olaylarda hayatını kaybeden herkese Allah'tan rahmet, ailelerine başsağılığı diler, hakkımda gerçekleştirilen bu çirkin kampanyaya itibar edilmemesini rica ederim"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.